Mit szóltok ahhoz, hogy az anyósom szeretné tartani a fiamat a keresztelőn?
Figyelt kérdés
Úgyértem,hogy Ő is! Mivel a szülő átadja a keresztszülőnek és fordìtva, úgy gondolja,ő is tarthatná egy kicsit.Egyáltalán megenged ilyet a pap? En ilyet még nem is láttam.2017. ápr. 19. 21:17
31/37 anonim válasza:
tünjön el a banya ez most nem az ő ünnepe
zavard el
még bajt hoz rátok
32/37 anonim válasza:
Meg kéne tudni, hogy mi az oka, mert lehet, hogy van.
Engem a nagyanyám vitt kereszteltetni, mert 57-ben nem volt szokás a szülőknek vinni a gyereket kereszteltetni.
És a szüleim se mertek templomban esküdni, azaz nem volt meg az előző szentségfelvételük a keresztelőhöz.
Lehet, hogy hasonló dolgok miatt gondolja, hogy a nagymamának illene fognia a gyereket.
Ha nincs ilyesmi ok, akkor úgy kéne csinálni, ahogy ott helyileg szokásos. Ez a gyerekről és a gyerek közösséghez tartozásáról szól.
33/37 anonim válasza:
Ez,szereplési viszketegség.Nehezen gyógyítható.
34/37 anonim válasza:
Nem szokás. Ennyi erővel kicsit megfoghatná a másik nagyanyja, meg akkor már a két nagyapja is, meg a nagynénje, meg a szomszéd Ili néni meg a gyülekezet minden eseményt végig ülő öregei is, mert miért ne? Aztán akkor már 40 perce csak adogatják azt a szerencsétlent ide-oda, mert mindenki szeretné fogni, csak egy kicsit...
35/37 anonim válasza:
Én meg szeretnék a Bahamákon élni!
Nem kívánságműsor ez, a szertartásnak meg van a maga rendje!
36/37 anonim válasza:
Engem felháborítana, mint ahogy dühít minden hasonló dolog, amit megcsinál saját anyósom. kezdve azzal, h 3 hónapos koráig eljött minden egyes fürdetésre, minden egyes este itt ült, addig haza se ment, amíg a gyerek el nem aludt (ha ez este 9 után volt, akkor addig) nem vetkőztethettem/törölhettem/öltöztethettem, mintha nem is az én gyerekem lett volna, csak mert nap közben nem volt hajlandó eljönni játszani vele és ilyenkor élte ki magát... én simán kinéznék egy hasonló kérést saját anyósomból, és teljesen kiakadnék rajta. egyébként sokat nem javít az a kérdés, h az ő fiát ki tartotta, mikor elköltöztünk párommal és teljesen kiakadt rajta, megkérdeztem, h ő talán otthon maradt az anyjával annak idején? válasz semmi, hiszti továbbra is volt...
37/37 anonim válasza:
1) Nem lesz keresztelő.
2) Zsidónak/mohamedánnak/buddhistának kereszteleme a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!