Anyós ide szeretne költözni, de vajon megérdemli tőlem?
Megpróbálom dióhélyban...
Nos 4 hónappal ezelőtt vettünk egy házat. Anyós azt mondta, eljön heti 2x vigyázni a 3 gyerekünkre, hogy mi tudjunk dolgozni a férjemmel a házon. Megtörtént a házvásárlás, hivtam is anyóst hogy jöjjön ha tud. Közölte, oldjam meg ahogy akarom, ő nem bébiszitter.
Megoldottuk, beköltöztünk. Ma neg is nézte a házat. Felhozta a témát, hogy mi lenne ha ideköltözne minden hónapban 1 hétre. KÉrdeztem miért szeretne idejönni. A válaszonledöbbentem:PIHENNI akar. 2 nap gondolkodási időt kértem, valoszinü a válaszom nem lesz. A férjem nem szól bele, azt mondja döntsem el én, mert ő nem akar veszekedni senkivel. Ugye nem kéne ezek után ideengednem?
Ezektől a "kihúzommagammindenből" és "énnemakarokveszekdeni" férjektől feláll a szőr a hátamon... brr, anyuci pici fia.
Amúgy én is nemet mondanék.
Nem értem, miért kértél gondolkodási időt...
1. Megígér valamit, majd nem tartja be. Innentől én megtartanám a 3 lépés távolságot.
2. Pihenni, vagyis kiszolgáltatni magát? Még csak az kéne.
Az igen jó fej anyósom nem lakhatna itt ilyen indokkal, a saját életünkbe csak ne jöjjön senki... Mondjuk van is olyan a személyiségem, hogy engem elviselni kompatibilis ember kell :D
Az anyósok nem szoktak csak úgy odaköltözni a fiatalokhoz... Főleg pihenni. Mi a házatok, hotel?
Ha jó az idegrendszered, akkor hívd oda a kedves mamát, és ahogy az egyik válaszolód javasolta: menjetek el a férjeddel erre-arra.
Ha ez nem: akkor egy nagy frászt a mamának!
Mivel kijelentette, hogy ő pihenni szeretne, így gondolom arra célzott, hogy esze ágában nincs az unokáira vigyázni.
Amikor kórházban volt (2 hónapig) főztem és vittem be heti 3x a főtt kaját, gyümölcsöt, mentesvizet... Amikor pénzt kért mert megszorult adtunk neki... Erre tessék. Közeleg a születésnapja is :D Mit kéne neki vennem? welnesbérletet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!