Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós ide szeretne költözni,...

Anyós ide szeretne költözni, de vajon megérdemli tőlem?

Figyelt kérdés

Megpróbálom dióhélyban...

Nos 4 hónappal ezelőtt vettünk egy házat. Anyós azt mondta, eljön heti 2x vigyázni a 3 gyerekünkre, hogy mi tudjunk dolgozni a férjemmel a házon. Megtörtént a házvásárlás, hivtam is anyóst hogy jöjjön ha tud. Közölte, oldjam meg ahogy akarom, ő nem bébiszitter.

Megoldottuk, beköltöztünk. Ma neg is nézte a házat. Felhozta a témát, hogy mi lenne ha ideköltözne minden hónapban 1 hétre. KÉrdeztem miért szeretne idejönni. A válaszonledöbbentem:PIHENNI akar. 2 nap gondolkodási időt kértem, valoszinü a válaszom nem lesz. A férjem nem szól bele, azt mondja döntsem el én, mert ő nem akar veszekedni senkivel. Ugye nem kéne ezek után ideengednem?

2014. nov. 24. 19:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%
Hadd menjen! Aztán majd arra az egy hétre, amíg nálatok van, hagyjátok ott neki a gyerekeket és menjetek el azzal a szöveggel, hogy ti is pihenni akartok :D
2014. nov. 24. 20:05
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem!ez egyertelmu pihenjen otthon mondd meg neki.:-)
 3/24 anonim ***** válasza:
32%
Engedd ha kicsik a gyerekek úgysem tud pihenni (hihi)
 4/24 anonim ***** válasza:
85%

Ezektől a "kihúzommagammindenből" és "énnemakarokveszekdeni" férjektől feláll a szőr a hátamon... brr, anyuci pici fia.

Amúgy én is nemet mondanék.

2014. nov. 24. 20:06
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért kértél gondolkodási időt...

1. Megígér valamit, majd nem tartja be. Innentől én megtartanám a 3 lépés távolságot.

2. Pihenni, vagyis kiszolgáltatni magát? Még csak az kéne.

Az igen jó fej anyósom nem lakhatna itt ilyen indokkal, a saját életünkbe csak ne jöjjön senki... Mondjuk van is olyan a személyiségem, hogy engem elviselni kompatibilis ember kell :D

Az anyósok nem szoktak csak úgy odaköltözni a fiatalokhoz... Főleg pihenni. Mi a házatok, hotel?

2014. nov. 24. 20:12
 6/24 A kérdező kommentje:
MIért kértem a 2 napot? Lehetek őszinte? Mert gonosz vagyok. Hadd reménykedjen...
2014. nov. 24. 20:25
 7/24 anonim ***** válasza:
91%

Ha jó az idegrendszered, akkor hívd oda a kedves mamát, és ahogy az egyik válaszolód javasolta: menjetek el a férjeddel erre-arra.

Ha ez nem: akkor egy nagy frászt a mamának!

2014. nov. 24. 20:33
 8/24 anonim ***** válasza:
95%
a férjed aztán egy karakán ember...
2014. nov. 24. 20:47
 9/24 A kérdező kommentje:

Mivel kijelentette, hogy ő pihenni szeretne, így gondolom arra célzott, hogy esze ágában nincs az unokáira vigyázni.

Amikor kórházban volt (2 hónapig) főztem és vittem be heti 3x a főtt kaját, gyümölcsöt, mentesvizet... Amikor pénzt kért mert megszorult adtunk neki... Erre tessék. Közeleg a születésnapja is :D Mit kéne neki vennem? welnesbérletet? :D

2014. nov. 24. 21:03
 10/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon szeretetre méltó ember, panaszom nem lehet rá. Rám bízta, tudja milyen vagyok, elfogadja ha az anyjával gonoszkodok, mert tudja nagyon jól hogy nem fer amit tett velünk.
2014. nov. 24. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!