Mit szóltok ahhoz, hogy az anyósom szeretné tartani a fiamat a keresztelőn?
10-es, nem megolelni akarja, hanem a szertartasba belepofatlankodni hogy szerepeljen!
A nagyik, dedik, tesok, stb. a keresztelo alatt a oadokban ULNEK. Nem odaallnak tartani meg adogatni a babat.
A szertartas UTAN fotozkodhat barki, de anyos nem ezt akarja. Mar erted?
Érdekesség: Bezerédj István esetében a nagyszülők tartották, mert ők voltak a keresztszülők. Nem tudom, lehet-e ilyet ma is, szerintem nem.
Ilyenkor viszont a keresztszülő meg a szülő tatja a gyereket, nem a szülő, tehát nem teheti.
Na akkor engem le lehet pontozni. Már másfél éves volt a kislányom, amikor a keresztelőre sor került. Végig a nagypapája ülében ült a gyerek, mert ha én át akartam venni, akkor üvöltött. Az atya mondta hogy hagyjam, az a lényeg hogy a gyerek jól érezze magát! A keresztvíz alá a keresztszülők tartották és csak utána jött vissza hozzám a kislányom.
Jelentem mindenki túlélte!
Jézusom mennyi házisárkány ! Szánalmas ez az anyósfóbia már. Egy kicsit fogni szeretné ő is az unokáját. Ennyire nagy kérés ez ?
Hogy megengedi-e a pap ? Mit nem engednek már azok meg. Tisztelet a kevés kivételnek. Egyébként csak keresztelőn vagytok ilyen nagy hagyománytisztelő keresztények vagy templomba is jártok és vallásos nevelést kap a gyerek ? Ugyanis létezik ám névadó is. Nem hívő családnak az való. Habár ott nem lehet díszes templomi képet posztolni közösségi oldalakra.
Én is csak sajnálni tudom a kisfiút, hogy ilyen hárpia az anyja már most. Egy normális család nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!