Mit szóltok ahhoz, hogy az anyósom szeretné tartani a fiamat a keresztelőn?
19 se erti az egyszeregyet. Nem az a baj hogy fogni akarja. Szertartas elott/utan annyit foghatja, hogy elkopik az ujjacskaja. De ahogy eskuvon sem pofatlankodsz az oltarhoz ha semmi keresnivalod az erintett szemelyek kozott a pap szine elott, temetesen sem allsz a koporso melle, ugy keresztelon sem fontoskodsz csak ugy mert neked ez JAR mert te NAGYI vagy.
Nehez felfogasu vagy te is, de megneznem a nagy anyosvedo pofidat, ha mondjuk az eskuvodon anyosod oda akarna menni az oltarhoz a hitvesi csok elott es puszikat kerni a fiacskajatol a szereplesi maniaja miatt. Tuti egybol kevesbe lennel tuncimunci.
Én anyós vagyok, de folyik a könnyem a nevetéstől, ahogy ezt leírtad! :D
Tökéletes!
(Különösen az esküvői csók rész tetszett, mert vizuális típus vagyok)
Aki ezt nem érti meg, azzal tényleg baj van! :)
#10, jó, legyen az anya "hárpia", de a kérdés a anyósra vonatkozott - akkor ő rá mit mondasz?
Attól, hogy valaki anyóssá válik, nem lesz ám értelmes ember, nehogy elhidd!
Kérdezd meg az anyóst, hogy őt ki tartotta, vagy az ő gyerekét ki tartotta?
... ne akarjon már új szokásokat bevezetni - egy élete van neki is, ne pofátlankodjon bele másik emberébe.
"Érdekesség: Bezerédj István esetében a nagyszülők tartották, mert ők voltak a keresztszülők."
Nekem rögtön az ugrott be, hogy Ferenc Jóska és Erzsébet első gyerekének is a nagymama volt a keresztanyja, aztán láttam a nickedet és most nem tudom, le merjem-e írni, mekkora egy minden lében kanál öregasszony volt az :D
"Nem tudom, lehet-e ilyet ma is, szerintem nem."
Simán lehet, csak az a megkötés, hogy meg legyen keresztelve a leendő keresztszülő és ne a gyerek szülője legyen.
És, ha a kérdező anyukája, ángya, apja, tesója, meg a szomszéd néni is fogni akarja, akkor legyen, csak mert miért ne?
Értelmes ember nem hoz ilyen helyzetbe másokat.
Ha a meny megengedi a mamának, akkor majd az ő anyja sértódik meg, meg a keresztszülő, hogy mivan? Ha meg nem engedi meg, akkor az anyós tutul....
Reméljük szoptatás közben nem akarja tartani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!