Mi a teendő ha utál az anyósom?
Figyelt kérdés
Lány vagyok...Anyósom meg hárpia. Szerinte nem vagyok a fia mellé való.:( De próbálok mindig illedelmes lenni. Próbálok beszélgetni. Hasonlók. Olyat se mondhat hogy Dohányzok vagy iszok mert bulizni se járok egyedül. Mióta a fia velem van ő se nagyon. Mit tudok tenni hogy jobb legyen a kapcsolatom az anyósommal?2017. ápr. 5. 08:38
21/21 anonim válasza:
Az ilyesmire 1 megoldás van. Legalábbis én így kezelném a dolgot.
Egyszerűen ne tartsd vele a kapcsolatot, ne találkozz vele. Köszönésen kívül ne kommunikálj vele ha ő nem szól hozzád. Ne próbálj nyalizni, se beszélgetni. Ha látja, hogy kapálózol, egyre jobban nyeregben fogja érezni magát. Hagyd békén, fortyogjon magában nyugodtan amiatt, hogy a fia veled van. A párod egyedül is meg tudja látogatni amikor akarja, szóval menjen csak ő. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!