Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi a teendő ha utál az anyósom?

Mi a teendő ha utál az anyósom?

Figyelt kérdés
Lány vagyok...Anyósom meg hárpia. Szerinte nem vagyok a fia mellé való.:( De próbálok mindig illedelmes lenni. Próbálok beszélgetni. Hasonlók. Olyat se mondhat hogy Dohányzok vagy iszok mert bulizni se járok egyedül. Mióta a fia velem van ő se nagyon. Mit tudok tenni hogy jobb legyen a kapcsolatom az anyósommal?

2017. ápr. 5. 08:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%

Az anyós úgy jó, mint a sör!

(Hidegen az asztalon, felbontva.... :D )

2017. ápr. 5. 10:36
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
Nem kell félreérteni, nem mondom, hogy éppen veled van a baj, de olyan rohadt érdekes, hogy ezen az oldalon több rossz, szemétláda, köcsög anyós van, mint ahány nő az egész világon.
2017. ápr. 5. 10:42
 13/21 anonim ***** válasza:
37%

Hány éves vagy? Mióta vagytok házasok/éltek együtt?

Manapság már a 14 éveseknek is anyósuk van, ha már kér beszélgetnek egymással a (leendő) párok.

Bocs, de ez irritáló és egyben nevetsége is.

2017. ápr. 5. 12:01
 14/21 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem kerüld a vele való találkozást.

A párod melletted áll, ez a fontos.

2017. ápr. 5. 12:46
 15/21 anonim ***** válasza:
55%

Hofi Geza jol mondta:

Vettem egy gallon benzint. Beleöntöttem a kádba mert az ember beleönti.

Anyósom meg leengedte mert azt hitte öblitő.

Erre kérdem anyósomat: Anyuka hát miért nem inkább rágyújtott?

Kb. ennyire szeresd te is anyósod ha ő nem tisztel semennyire sem. Ide korkülönbség oda korkülönbség.

2017. ápr. 5. 13:55
 16/21 anonim ***** válasza:
44%

"rohadt érdekes, hogy ezen az oldalon több rossz, szemétláda, köcsög anyós van, mint ahány nő az egész világon."

valószínű azért, mert ez egy anonim oldal, azok is el merik mondani a problémájukat, akik a valóságban inkább hallgatnak,magukban tartják.

én sem híresztelem a való életben,hogy ki nem állhatom az anyósom,de itt le merem írni.

2017. ápr. 5. 14:10
 17/21 anonim ***** válasza:
28%
Ja, az nem az én bajom, hogy az emberek gyávák...
2017. ápr. 5. 14:15
 18/21 anonim ***** válasza:
50%
Hat ezzel nem vagy egyedul csajszi,engem is utalt az anyosom meg a kozos nyaralasunkba is belepofatlankodott hogy lassa nincs rosz kezekben a fia,nagyon de nagyon utalt mindenbe beleszolt de azota eltelt 3 ev es mar kezdi elfogadni hogy az egyetlen fianak mar nem csak az anyja letezik,baromi sok turelem es tures,nagyon nagyon sok dolgot le kell nyelned ha utal soha ne forditsd a fiat az annya ellen az lehetetlen en nagyon sokat kserleteztem mar es akarmit csinalsz semmi nem jo nek ez is ismeros de aztan a baratom is kezdett erettebben gondolkodni es az anyjanak megmondta h ez beteges ami csinal es csinaltunk az anyjaval kozos esteket es sokat veluk voltam igy mar latta hogy nem kell velem haboruznia mivel a fianak sem tesz jot az h alandoan civakodunk es az o tanulasi rovasara megy ra amikor diploma elott all.
2017. ápr. 5. 17:36
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi arra jutottam hogy távolságot tartok anyósomtól. JÓ messzire. De ha az utamba kerül kihúzom magamat. Minden jó lesz így igaz ?
2017. ápr. 5. 21:53
 20/21 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem probalj vele szot erteni,ne kerulgesd a forro kasat:D beszeljetek a dologrol,nagyon sok anyos egy hatbaszuros harpia,az enyem is az,de nyugi idovel megbekel es meglesztek valahogy,ne torodj a beszolasaival es ne boszditsd fel attol csak rosszabb lesz a kapcsolatotok es a fia mindig ki fog allni az anyja mellett ezt ne feledd :D
2017. ápr. 6. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!