Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tudok tenni a leendő...

Mit tudok tenni a leendő anyósommal?

Figyelt kérdés
A párommal másfél éve vagyunk együtt, és pár éven belül szeretnénk összeházasodni, azonban az édesanyja mindenbe beleszól. Kedvelem meg minden, nem ez a baj, hanem nagyon a külsőt nézi. Nem érti meg, hogy nem szeretem sminkelni magam és tetovált szemöldököt sem szeretnénk. Próbáltunk vele beszélni, de ő hajthatatlan és mindenáron azt szeretné, ha nekem is és leendő sógorom barátnőjének is tetovált szemöldöke lenne. Mit tudok vele kezdeni, ha beszélgetéssel nem érek el semmit? Vagy törődjek bele, és hagyjam figyelmen kívül?

2017. márc. 5. 22:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%

Ha az anyósod sminkeli magát és tetováltatja a szemöldökét, mondd neki az neked éppen elég,hogy gyönyörködjél benne.

Hogy mibe belekötnek ezek a mai anyós jelöltek, nekem ilyesmi eszembe nem jutna.

2017. márc. 6. 10:53
 22/32 anonim ***** válasza:
89%
Mond meg neki, hogy ő meg tangát horjon tundra helyett, mert szerinted az a szebb. Valamint javasolj egy teljesen más hajviseletet.
2017. márc. 6. 11:03
 23/32 anonim ***** válasza:
93%

* mondd

* hordjon

2017. márc. 6. 11:04
 24/32 anonim ***** válasza:
36%
Azt hittem, hogy valami komolyabb problémáról fogok olvasni.. :D
2017. márc. 6. 12:14
 25/32 anonim ***** válasza:
90%

El sem hiszed, mennyire komoly dolog !

Sok anyós, aki képtelen beletörődni, hogy el kéne engedni a szoknya mellől anyuci pici fiát, legtöbbször előbb ilyen apró semmiségekkel "teszteli" a menyecskének valót. Vagy neked újdonság a már közmondásossá vált anyós-meny kapcsolat ?

Próbálgatják, mikor szakad a cérna.

Vagy szerinted jobb akkor észhez kapni, amikor már válás előtt állnak a fiatalok, cafatokban lógnak az idegek, a gyereket kétfelé szakítják a válás után?

Vagy időben legyen tisztázva az anyóssal, hogy "Eddig és nem tovább", vagy később ne legyenek meglepve, ha anyós még abba is beleszól, hogy melyik este milyen pózban szexeljenek.

2017. márc. 6. 13:03
 26/32 anonim ***** válasza:
95%

És a párod nem szól rá?

Ha már most sem képes anyukát leszerelni, mi lesz később, ha jönnek a komoly gondok?

Először azt kell tisztázni hol vannak a határok, mert a végén mindent ő akar majd megszabni. Kár még az esküvöt tervezni...

2017. márc. 6. 16:03
 27/32 anonim ***** válasza:
94%
Csak annyit kell mondani, hogy a SAJÁT anyukádnak nem tetszene, és kész.
2017. márc. 7. 04:37
 28/32 anonim ***** válasza:
91%
27-es nagyon jó ötlet! Megnézném anyós fejét utána :)
2017. márc. 7. 16:43
 29/32 anonim ***** válasza:
78%
Mondd, hogy párodnak nem tetszene.:)
2017. márc. 8. 13:16
 30/32 anonim ***** válasza:
88%
Lehet hogy ez most kis apró dolognak szàmít de sztem van jelentősêge mert ha még az elején engedsz az anyósod akaratànak akkor mi lessz később!?Majd beleszól abba hogy szeretné hogy öltözködj !?Én màr rég kiosztottam volna ha tetszik ha nem nem kell tetovàlàs !
2017. márc. 14. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!