Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tudok tenni a leendő...

Mit tudok tenni a leendő anyósommal?

Figyelt kérdés
A párommal másfél éve vagyunk együtt, és pár éven belül szeretnénk összeházasodni, azonban az édesanyja mindenbe beleszól. Kedvelem meg minden, nem ez a baj, hanem nagyon a külsőt nézi. Nem érti meg, hogy nem szeretem sminkelni magam és tetovált szemöldököt sem szeretnénk. Próbáltunk vele beszélni, de ő hajthatatlan és mindenáron azt szeretné, ha nekem is és leendő sógorom barátnőjének is tetovált szemöldöke lenne. Mit tudok vele kezdeni, ha beszélgetéssel nem érek el semmit? Vagy törődjek bele, és hagyjam figyelmen kívül?

2017. márc. 5. 22:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
34%

Mi ő? Sminktetováló? Termékmenedzser? Mert én meg örülnék egy szolid szemhéj tusnak. :P

Örülj neki, hogy ez a legnagyobb gondod vele.

2017. márc. 6. 08:10
 12/32 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom minek akarsz hazasodni amig meg gyerek vagy...
2017. márc. 6. 08:18
 13/32 anonim ***** válasza:
75%
Neki tetovált szemöldöke van???
2017. márc. 6. 08:29
 14/32 anonim ***** válasza:
73%

Jeeeezusom, ilyen van? De most komolyan...az anyosod nem tud mar mibe belekotni vagy mi baja van? Es neked mi bajod van, hogy errol nem birod leallitani? Komolyan mint ket tizeneves hulyep.csa!

Miert ragaszkodik az anyosod annyira ehhez, azt mar kerdezted?

Ok, hogy semmi koze hozza hogy sminkelsz-e vagy sem, de nem lehet hogy valahol igaza van? Annak ellenere, ha nyilvan kobunko is ....

Azert egy szolid termeszetes smink, es egy szepen formalt (nem feltetlenul tetovalt) szemoldok meg senkinek sem artott ;)

2017. márc. 6. 08:36
 15/32 anonim ***** válasza:
94%
Sminkelje és tetoválja magát az öreglány. Hihetetlen milyen emberek vannak. Ilyen hülyeségekbe belekötni. Azt hittem más nem tetszik neki. Valami értelmesebb dolog.
2017. márc. 6. 08:54
 16/32 anonim ***** válasza:
87%

Törődj bele, hogy figyelmen kívül kell hagynod még nagyon sok ilyen szellemi színvonalú megnyilvánulást ! Tetováló-szalonja van az anyósjelöltnek? Vagy százalékot kap minden új vendégért ?

Az ilyen nőket a hiúságukra mért ütéssel lehet leggyorsabban leállítani.

Pl. az ő korára hivatkozva, akkor legalább tudod majd, miért távolodsz el tőle, vagy miért leszel vele egy életen át fasírtba.

Jelezd, hogy azért mert az "Ő IDEJÉBEN" a divatdiktatúra még arról szólt, hogy a természetes szépséget és az egészséges nőket is tönkre kell tenni műbeavatkozással, azért te még vélekedhetsz másképp ugyanerről.

Kérd meg a "KEDVES MAMÁT", próbáljon belenyugodni a fia választásába, aki nem a kikent-kifent, szétműtött, anorexiás plasztikcsajokra bukik.

Következő kérése mi lenne ? Hogy tömesd ki magad szilikonnal, tűzdeld tele magad piercingekkel, tetováltasd a szíved fölé, hogy "I LOVE YOU ANYÓS" ?

Ha tényleg ilyen mértékig bele akar szólni, ki-mi legyél és hogyan kell kinézz ahhoz, hogy méltó párt találjon (ő!!!) a fiának, akkor kedvesen, de leállítod még időben. Vagy hozzászoksz a gondolathoz, hogy egy teszetosza álomkóros párod lesz, aki lehet , hogy képtelen lesz sokkal nagyobb problémák esetében is kiállni magatokért és megmondani az anyjának, hogy --legyen szíves, de -- hagyja rátok, miként akartok élni, milyen illatot akarsz használni, akarsz-e tetováltatni és hogy embernek érzed magad így is.

Állítsd le minden tekintetben. Mi az , hogy "NEM ÉRTI MEG" ? :o

Ha ilyen primitív, semmi témák komoly dilemmát okoznak, ellentéteket szülnek, akkor mire számítasz később, nehezebb esetekben?

2017. márc. 6. 09:05
 17/32 anonim ***** válasza:
90%
XD
2017. márc. 6. 09:06
 18/32 anonim ***** válasza:
94%
Ha a leendő férjed nem képes anyukát egyszer s mindenkorra leállítani, az azt jelenti, hogy nem is akarja. Ez esetben meg inkább ne menj hozzá, mert anyuka úgyis addig keseríti az életedet, míg elváltok. Ennyi.
2017. márc. 6. 09:27
 19/32 anonim ***** válasza:
41%
Anyós úgy jó ha porhanyós.
2017. márc. 6. 09:32
 20/32 anonim ***** válasza:
84%

Kérdezd meg, május 7.-ére, anyák napjára egy csokor sárga violát szeretne ( a MÚLÓ SZÉPSÉG virága) vagy inkább sárga rózsát!? (a hűtlenség és az IRIGYSÉG szimbóluma).

Igaz, jómagam rendkívül radikális vagyok, a párod helyében én már "rendreutasítottam" volna kedvenc édesanyámat.

Például egy párkereső szolgálathoz az ő nevére regisztrált tagsági meghívóval, mellé egy franciaágyra való fekete selyem playboy-mintás ágynemű-garnitúrával...

Vagy egy filigrán kidolgozású gyertyatartóval...

Csak kapcsolna, hogy nem szükséges ennyire túltengeni.

2017. márc. 6. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!