Igaza van sógornőmnek anyósommal kapcsolatosan?
Tegnap jött haza sógornőm angliából,ott él.Mondta meglátogat minket,mert már a 4hónapos fiam is hiányzik neki.
Erre mikor megjelent ,neki állt velem üvöltözni,hogy miaz,hogy mi egy héten egyszer visszük a gyereket az anyjáékhoz,meg ha férjem dolgozik akkor is elmehetnék.De a lényeg annyi,hogy azért nem megyek mert otthon lakik a másik testvére a kisfiukkal,és csak vele foglalkozik akkoris ha megyünk.Nálunk 4 szer volt 5 percre megnézni az unokáját.Aztmondja nem ér rá ,főz azért nem jön,de a másikkal sétálgat.Szomszéd utcában laknak ,simán látom.Mondta ha elköltöznek lesz ideje a Bencére is...Mikor elmondtam sogornömnek ,aztmondta akkoris egy szemét vagyok.
Szerintem nincs igaza.
Nincs igaza.
Mondjuk nem is értem, hogy miért kéne többet mennetek. Egy héten egyszer mentek, az elég gyakori. Így sem látja ritkán.
Ha az anyós kíváncsi az unokára és kevesli a heti egyszeri meneteleteket, miért nem jön ő át megnézni, a szomszéd utcából?
(A sógornőt meg kirúgni! ... ha már így is úgy is szemét vagy)
Amikor a sógornö elkezd üvölteni - mindegy, milyen okból -, akkor kinyitom az ajtót és elzavarom.
Ettöl függetlenül elöször is semmi köze ahhoz, hogy te mikor hová viszed a saját gyerekedet, másrészt meg a heti egy találkozás böven elég. Ha a mamának kevés, akkor - elöre bejelentkezve -ö is el tudna jönni hozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!