Anyosjelolttel kezd megromlani a kapcsolat?
Roviden a lenyeg hogy eddig nem voltam rossz velemennyel rola, de sajnos ez az utobbi idoben kezd rohamosan valtozni. Nagyon undoritoan tud beszelni( a jo *rva anyad@t) es tarsai. Feltunt hogy allandoan pletykal mindenrol es mindenkirol, sokszor rosszindulatu, kivetelezik az unokak kozott( nem nekunk van gyerekunk hanem a masik 2fianak es nagyon latszodik hogy kit szeret jobban es kit nem)
Az verte ki a biztositekot hogy megtudott valamit rolam es par orara ra mar szetkurtolte. Egyszeruen nem tudom elhinni hogy megis mi koze van sok dologhoz hogy szetkurtolje? Nagyon haragszok most ra de nem akarom szova tenni mert vitat generalni se szeretnek. Lehet most azert tunt fel az osszes hibaja mert haragszok es eddig elnyomtam, nem tudom biztosan.
De mit tehetnek? Rosszul erzem magam hogy ilyen velemennyel vagyok rola.
Az hogy csunyan beszel nem az en dolgom ugymond. Mivel meg a baratom otthon lakik igy csak akkor talalkozok anyosjeloltel ha naluk vagyok, es a sajat hazaban nem szabhatom meg neki hogy hogy beszeljen.
Ahhoz hogy az unokak kozott kivetelezik ahhoz sincs kozom amig nekem nincs gyerkocom.
A pletykarol tudnek vele csak beszelni de erre azt mondta a baratom hogy hagyjuk, majd maskor nem mondunk el neki ilyen fontos dolgokat.
Annyit megtehetnél, hogy a fontosabb, kényesebb dolgaidat nek kötöd az orrára, és ha megkérdi, miért, elmondhatod neki, hogy kissé zavar téged a pletykás természete. Megsértődik, de jogos lenne, ezért talán észbe kapna utána.
Ha meg kivételez, avval ráérsz törődni, ha lesz gyereketek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!