Másoknál is van ez így?
Az egy dolog hogy bele szólnak a párom dolgaiba a szülei. Mostanában sűrűbben ettünk ott. De elegem is lett egy kicsit. Szeretem őket. De azt nem amit evés közben csinálnak. Általában sótlan a kaja. Besózom és rögtön rákezdenek hogy az sok, túl sok, egészségtelen. Kb. 5 percig azt hallgatom. Tele vagyok és tukmálják a kaját hogy egyek még. Kb fél percenként. Minden ilyen kajálás után anyós felbukkan sütivel ( ez a legújabb szokása mostanában) . Megkértem őket máskor szóljanak ha lesz mert akkor kevesebbet eszek. Következő alkalommal megint süti. Nem ettem belőle, nem szóltak előre. Komolyan nem tudtam volna többet enni! Láttam rajtuk rosszul esik nekik.
Ha őszinte lehetek nagyon nem esik jól így az étel.
Én komolyan nem értelek. Összejössz egy meglett emberrel - amúgy te hány éves vagy? - akit még mindig a szülei terelgetnek és te akarod megváltoztatni?
Ráadásul ha rávilágítanak a tényekre nekiállsz habzó szájjal fröcsögni?
Hát kérlek. Ezt a virágot szakítottad. Lehet, hogy moslékszaga van. De neked kell szagolnod.
"Amúgy meg totál nem a páromról szól ez a kérdés..."
Közvetve igen, mert hagyja, hogy az anyja így bánjon veled. Őt ez nem zavarja. Neki kellene leállítani az anyját, hogy ha nem kérsz kaját akkor nem kérsz.
Egyébként meg nem kötelező náluk enned. Csak a szamár dugja be a fejét harmadszor abba a bokorba ahol már kétszer beverték neki.
Nem,nálunk nem így van,anyós nem hív minket enni és nem is kínál semmivel....de legalább ha valamelyik gyerek nála van és mondja,hogy éhes akkor ad neki enni.
Először azt hittem ,hogy a fő problémád anyósékkal van,de úgy tűnik,hogy a pároddal még nagyobb a gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!