Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Másoknál is van ez így?

Másoknál is van ez így?

Figyelt kérdés

Az egy dolog hogy bele szólnak a párom dolgaiba a szülei. Mostanában sűrűbben ettünk ott. De elegem is lett egy kicsit. Szeretem őket. De azt nem amit evés közben csinálnak. Általában sótlan a kaja. Besózom és rögtön rákezdenek hogy az sok, túl sok, egészségtelen. Kb. 5 percig azt hallgatom. Tele vagyok és tukmálják a kaját hogy egyek még. Kb fél percenként. Minden ilyen kajálás után anyós felbukkan sütivel ( ez a legújabb szokása mostanában) . Megkértem őket máskor szóljanak ha lesz mert akkor kevesebbet eszek. Következő alkalommal megint süti. Nem ettem belőle, nem szóltak előre. Komolyan nem tudtam volna többet enni! Láttam rajtuk rosszul esik nekik.

Ha őszinte lehetek nagyon nem esik jól így az étel.

2017. febr. 8. 00:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
9-es, nem sértegette a párodat, hanem rávilágított a szomorú valóságra! De neked is feltűnt, hogy a párod disznómód eszik, acélszív, csak a saját stílusában reagálta le...
2017. febr. 8. 09:14
 12/19 A kérdező kommentje:
Minden este elmondom neki hogy szerintem ocsmányul eszik és tanuljon meg késsel villával étkezni. Nem érdekli. Az anyja is csúnyán eszik. Volt honnan példát vennie. Nem magamat kell szégyellnem. Majd eszre veszi magát ha mindig egyedül kell majd ennie.
2017. febr. 8. 09:17
 13/19 A kérdező kommentje:
Párom már nem "fiú". Lehetnének felnőtt korú gyerekei is.
2017. febr. 8. 09:18
 14/19 A kérdező kommentje:
Amúgy meg totál nem a páromról szól ez a kérdés... bár ez is típikus itt gyikon. Hogy rögtön le kell tamadni a kérdezőket más dolgokkal. Komolyan nem ertem ezt a mentalitast de magamat sem miert teszek ki ilyen idióta beteh helyre kerdést
2017. febr. 8. 09:24
 15/19 acelsziv ***** válasza:
90%

Én komolyan nem értelek. Összejössz egy meglett emberrel - amúgy te hány éves vagy? - akit még mindig a szülei terelgetnek és te akarod megváltoztatni?

Ráadásul ha rávilágítanak a tényekre nekiállsz habzó szájjal fröcsögni?

Hát kérlek. Ezt a virágot szakítottad. Lehet, hogy moslékszaga van. De neked kell szagolnod.

2017. febr. 8. 09:27
 16/19 acelsziv ***** válasza:
100%

"Amúgy meg totál nem a páromról szól ez a kérdés..."

Közvetve igen, mert hagyja, hogy az anyja így bánjon veled. Őt ez nem zavarja. Neki kellene leállítani az anyját, hogy ha nem kérsz kaját akkor nem kérsz.

Egyébként meg nem kötelező náluk enned. Csak a szamár dugja be a fejét harmadszor abba a bokorba ahol már kétszer beverték neki.

2017. febr. 8. 09:28
 17/19 A kérdező kommentje:
Mikor össze jöttünk nem ilyen volt. Össze költöztünk és utána változott meg. Nem én játszottam meg magam.... fél évvel ezelőtt kezdte kanállal enni a húst. Szóltam erte. Ő meg tök ertetlenül állt előttem mi azzal a baj? Meg hogy szóljak ezekért. Próbál változtatni. Sokat sírtam emiatt mert nem éreztem jól magam mikor úgy evett. Múltkor nagyon nézett miert villát tettem a hús mellé. Màr kedvem nem volt elmagyarázni. És igen inkább vacsizok egyedül és elviselem hogy ilyen mert ő az első aki elvisel olyannak amilyen vagyok, nem csal meg nem nez félre nem kiabál velem. Szóval igen inkább legyen egy disznó de ne bántson. 10 év különbség van köztük.
2017. febr. 8. 09:32
 18/19 A kérdező kommentje:
Tavaly közöltem vele hogy nem szeretnék rendszeresen járni a szüleihez. Ugyanis ők azt akarták hogy minden hétvegén szombat es vasárnap ott együnk és legyünk. Volt hogy el se mentem. Egy éve jó ha havonta egyszer megyünk el. Ezt a kérésemet tiszteletben tartotta. Nem velük járok.
2017. febr. 8. 09:35
 19/19 anonim ***** válasza:
86%

Nem,nálunk nem így van,anyós nem hív minket enni és nem is kínál semmivel....de legalább ha valamelyik gyerek nála van és mondja,hogy éhes akkor ad neki enni.

Először azt hittem ,hogy a fő problémád anyósékkal van,de úgy tűnik,hogy a pároddal még nagyobb a gondod.

2017. febr. 8. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!