Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez másoknál is így működik?

Ez másoknál is így működik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tizenegy éves lány vagyok, szörnyű "családdal és barátokkal,,. Kezdeném ott, hogy a húgom maga az ördög. Anyámék logikája szerint mivel ő fiatalabb nálam, mindig neki van igaza. Saját laptopja van, miközben még olvasni is alig tud, írni meg pláne nem. Múltkor álltunk egymással szembe, fogom a karját, ő is az enyémet. Hirtelen hátravágódik, és bömbölni kezd. Természetesen jött anya, hogy mi a f@%=t csinálok itt, hogy mikor végre játszok a húgommal, akkor is eltöröm a gerincét. (Jelzem, a húgomnak az ég világon semmi baja nem lett...) Vártam, hogy hátha az én drágalátos hugicám most az egyszer igazat mond, de nem, azt hazudta mindenkinek, hogy én hátralöktem. Hát, csodás. Kaptunk nemrég egy kiskutyát, szuka yorkshire terrier. Tegnap megszökött, égen-földön kerestük, végül két utcával arrébb meglett. De míg nem tudtunk róla semmit, hogy vajon most merre jár, anya a következőket mondta nekem: Nekem is volt két kutyám, de ők nagyon buták voltak. Ügyes vagy, hogy meg tudtad neki tanítani, hogy visszahozza a labdát, és ha előkerült, mást is taníthatnál neki. Mondom, hogy oké, ha előkerül, már kezdem is a tanítást. Előkerült a kutyus, bemegyek a házba, és mondom anyának hogy elmegyek a boltba, veszek jutalomfalatot, a saját pénzemből. Mire megállít, hogy nem, ne költsem el erre a pénzemet... A SAJÁT PÉNZEMET NEM KÖLTHETEM ARRA AMIRE AKAROM... !44! A húgommal közös a pénzünk, de ő is beleegyezett, szóval tényleg nem értem. Anyától soha az életben, akár egy ötforintost sem kaptam, ami egyáltalán nem lenne baj, ha nem ő diktálná hogy mi vehetek, és mit nem vehetek. Átjött este a nagybátyám, és neki meg úgy adta elő az egészet, mintha valami %=!"/ lennék, és kitaláltam egy ilyen %@romságot, hogy nekem jutalomfalat kell. Nagyszerű, eggyel több ember néz hülyének. Apumnak..Hát eléggé tele vannak a zsebei, de egy árva forintot sem kapok ált. tőle, csak ha kirándulásra megyek, vagy ha veszek neki valamit a boltban. Elég furcsa a viselkedése is, például reggel egy szál /@szban kijön, a hat éves húgom és az én szemem láttára. Puszit mindig a szájra ad, az iskolában már égek miatta. Bármit csinálok, ő azt butaságnak tartja, és tényleg elég butaságként feltüntetve elmondja a rokonoknak, azok továbbmondják, én vagyok már a környék %/lyéje. Vagy talán tényleg velem van a baj, és ez másnál is így megy? Légyszi azt is írjátok meg, hogy ti mennyi pénzt, mire, és mikor kaptok a szüleitektől. Köszi :)

2016. júl. 7. 09:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van egy olyan gyanúm, hogy lövésed sincs, milyen a szörnyű család igazából... Apróságokon pörögsz. A tesója mindenkinek volt hülye meg szemét, a szüleinek mindenki tiltott dolgokat, apádnak meg szólni kell, hogy húzzon zoknit a farkára. De a szörnyű családi élet nem ilyen.
2016. júl. 7. 09:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

1: a szörnyű család nem ilyen

2: biztos rettentő rossz szüled vannak, hogy kutyátok is van, meg zsebpénzetek is

3: mindenkinek van gondja a tesójával

4: 11 éves létedre eléggé ki van nyílva a csipád, holott ezek szint túl nagy bajod nincs

5: irigylem a problémáid

6: ha ilyeneken pörögsz, ne csodálkozz, h te vagy a környék butuskája

2016. júl. 7. 10:07
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Egy 11 éves gyerektől, ilyen igényesen megfogalmazott, helyesírási hiba, káromkodás kiírása nélküli esszét még soha nem olvastam. Felmerül a gyanú, hogy idősebb vagy és ez egy hamis kérdés.

Ha még is igaz minden, akkor ezek nem problémák, nem lehet minden olyan mint szeretnéd, de ez hogy nem vehetsz jutalomfalatot... fura az is, hogy anyukádnak ez olyan hír volt, hogy rögtön el kellett mesélnie a nagybátyádnak. A húgod pedig nem is legrosszabb fajtából való ;)

2016. júl. 7. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Anyámtól sosem kaptam egy árva forintot sem. Apám meg nincs. Ha valahonnan pénzt szereztem az két nap múlva már nem az enyém volt.

Kérdező! A szörnyű család ott kezdődik, hogy a szülőa saját makacssága miatt hagyja éhezni és csont-bőrre fogyni a gyereket mert neki nem kell segítség. Ott kezdődik,hogy nem viszi kórházba mikor kórházat igénylő sérülést szerzett. A szörnyű család az, mikor elvárják hogy a családban valaki mellett, vagy ellen legyél. Vagy amikor szíjjal verik véresre a hátad mert elfelejtettél házifeladatot csinálni.

Vagy amikor a bátyád ver téged minden apróságért. Azthiszem ezt jogosan hívnád szörnyű családnak. A te problémáidat egy komoly beszélgetêssel meg lehetne oldani...esetleg többel

2016. júl. 7. 12:01
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

Tanulj meg nem beszélni velük.

Ha észlelik változást benned s rákérdeznek, ezeket mondhatod is.

"Nincs értelme veletek beszélnem, mert negatívak vagytok és nem hisztek nekem mikor sose hazudok."

Húgodnak.:

"Te ott ártasz nekem ahol tudsz, így míg nem változol, nincs emberi kapcsolat köztünk."

Ha kell segítség, írj rám.

2016. júl. 7. 14:57
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Egyébként nagyon okos vagy 11 éves létedre. Biztos rengeteget gondolkodsz dolgok miértjén.

Kamasz korod közepére okosabb leszel mint egy átlagos felnőtt.

2016. júl. 7. 14:58
 7/9 MZ.per.X ***** válasza:

"A SAJÁT PÉNZEMET NEM KÖLTHETEM ARRA AMIRE AKAROM... !44!"

NEKEM MEG AZ ISMERŐSEIM 99%-NAK NEM VOLT SAJÁT PÉNZE 11 ÉVESEN!!!4444444444444444444!!!! Nem is volt rá szükségünk, elég gáz hogy már gyerekként ilyen anyagias kis p..csa vagy.

2016. júl. 7. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha valóban 11 vagy akkor az azt jelenti több értelem szorult beléd mint a kortársaid nagy részébe. Szóval az sem lehet nehéz megtanulni neked, hogy leszarod a szüleidet. A leírtak alapján nem fogod megváltoztatni a látásmódjukat, szóval pár évig nézd levegőnek őket és annyi.
2016. júl. 7. 20:54
 9/9 anonim válasza:
Bárki bármit mond, szerintem igazad van. Régebben én is átéltem ezt, 12 évesen. Mindig a tesómnak volt igaza. Azóta kinőtte. Anyáéknak is megjött az eszük, szerintem szólj nekik, hogy változtassanak a dolgokon, ne nézzenek h*lyének. Voltak nekem is ilyen rokonaim, akik a testvéreket szerették de engem utálták. Egy családnál ez a mai napig így van, de azt mondom, kit érdekelnek.😃😉😸😸
2016. júl. 10. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!