Nem működik ma a Facebook nálam :S azután érdeklődöm, h a facebook ma másoknál is ilyen? és hogy mi lehet az oka annak, h nem tölti be? és mennyi idő, mire megint jó lesz, h ha csak szerverrel csinálnak vmit?
Figyelt kérdés
3 böngészővel próbáltam (explorer, mozilla, chrome), de sehogy se jó.Amúgy minden más oldalt betölt csak a fbkot nem. Nem tudok bejelentkezni ma a Facebookra :S, (eleinte 2-3 perc volt mire betöltötte az oldalt, utána ismét 2-3 perc mire bejelentkeztem és miután beléptem akkor is lassú volt minden. , kijelentkeztem, és most már be sem tölti :S)2011. okt. 22. 10:31
2/2 anonim válasza:
A facebook újításokat vezet be fokozatosan! Nálam már 2hete új FB van, de pl apámnak még a régi.. szerintem estére jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!