Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Igaza volt nagymamámnak?

Igaza volt nagymamámnak?

Figyelt kérdés
Nagymamámat (apukám anyukáját) öcsém meghívta személyesen a ballagására, de az azt követő ebédre nagymamám nem jött el, mert azt mondta, hogy őt az anyukám nem hívta meg(Nincsenek jóban már régóta anyum meg anyósa).
2017. jan. 24. 11:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
26%
Én sem mentem volna el a helyében. Ja, öcséd ballagása, de a szüleid háza és ők csinálják az ebédet, az ő pénzükből, ergo szerintem nekik kellett volna elhívniuk. Ha anyád nem is, de legalább a saját fia elmehetett volna hozzá és elmondhatta volna h nekik sem probléma ha ott lesz.
2017. jan. 24. 15:31
 22/25 anonim ***** válasza:
62%
Hol van ballagás januárban?
2017. jan. 24. 20:06
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, egyetemen, ahol páratlan félévek vannak, anno én is januárban végeztem, és idén is nagyon sok ismerősöm a napokban államvizsgázott.

Szerintem a nagyid jól tette, csak felesleges feszkó lett volna, ha megjelenik az ebéden, az meg mindenki napját elrontotta volna. Anno az én nagyim is ugyanezt tette az unokatestvéremékkel (ott elváltak a szülők, azért volt rosszban a volt menyével), a ballagáson részt vettek, volt virág, ajándék, ahogy illik, de a családi ebédet kihagyta a papámmal együtt. Utána sokáig emésztette magát, hogy mi lett volna, ha mégis elmegy, de igazából ő is tudta, hogy jobb a békesség.

2017. jan. 25. 08:37
 24/25 anonim ***** válasza:
26%
És miért is anyuka a hibás???? Apuka hol volt??? Ha az nem volt elég, hogy öcséd meghívta akkor miért nem ment oda apuka meghívni, hisz az ő anyja nem??? De jól tette a nagyi, hogy nem ment el, minek ment volna mikor utálják egymást? Csak nem anyukát kéne hibáztatni ebben az esetben.
2017. jan. 29. 12:47
 25/25 anonim ***** válasza:

ez az a szitu, mikor félre kellett volna tenni a haragot az unoka-gyerek kedvéért. Nem kell jópofizni, gondolom csak anyuddal nincs jóban, különben írtad volna, hogy másokkal is gondja van. Elbeszélgethetett volna veletek, s aztán hazamegy.

Nagybátyám és a volt felesége marják egymást évek óta, a ballagását unokaöcsémnek mégis együtt tartották, közös fényképre is képesek voltak, mosolyogva...

2017. febr. 10. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!