Igaza volt nagymamámnak?
Utolsó, egyetemen, ahol páratlan félévek vannak, anno én is januárban végeztem, és idén is nagyon sok ismerősöm a napokban államvizsgázott.
Szerintem a nagyid jól tette, csak felesleges feszkó lett volna, ha megjelenik az ebéden, az meg mindenki napját elrontotta volna. Anno az én nagyim is ugyanezt tette az unokatestvéremékkel (ott elváltak a szülők, azért volt rosszban a volt menyével), a ballagáson részt vettek, volt virág, ajándék, ahogy illik, de a családi ebédet kihagyta a papámmal együtt. Utána sokáig emésztette magát, hogy mi lett volna, ha mégis elmegy, de igazából ő is tudta, hogy jobb a békesség.
ez az a szitu, mikor félre kellett volna tenni a haragot az unoka-gyerek kedvéért. Nem kell jópofizni, gondolom csak anyuddal nincs jóban, különben írtad volna, hogy másokkal is gondja van. Elbeszélgethetett volna veletek, s aztán hazamegy.
Nagybátyám és a volt felesége marják egymást évek óta, a ballagását unokaöcsémnek mégis együtt tartották, közös fényképre is képesek voltak, mosolyogva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!