Jogos vagy nem?

Figyelt kérdés
párom anyukája , soha nem látogatja a kisbabánkat (miután megszületett 1x jött hozzánk) de tőlünk ill.fiától elvárja sőt majdnem csak kötelezi hogy vigye el a kisbabánkat (EGYEDÜL) ha nem vagyok hajlandó elvinni én hozzájuk ( együtt szülés óta 3x mentünk hozzájuk,én ugy gondolom megtettem a béke a kedvéért hogy elvittem rajtuk a sor...)kérdésem az lenne hogy elviheti-e az apukája a 4hónapos anyatejes babát nélkülem? én speciel nem szeretném...
2017. jan. 13. 11:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
13%
Én amondó vagyok, hogy elviheti (mármint, hogy te megengedheted neki, ha a gyerek az ő nevét viseli)), de ne vigye el !! Menjen a nagymama az unokájához, ha látni akarja!
2017. jan. 13. 13:47
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
Èn a helyedben örülnèk neki, lenne egy kis idöd magadra is. 1-2 óràt simàn el lehet az apjàval is.
2017. jan. 13. 14:10
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
de ugye azzal tisztában vagy, hogy ezzel nem a mamával szúrsz ki, hanem a gyerekeddel?
2017. jan. 13. 14:16
 14/20 anonim ***** válasza:
66%
Jogilag: ha van apasági nyilatkozat, akkor ugyanannyi joga van a gyerekhez mint neked. Tehát elvihet.
2017. jan. 13. 14:32
 15/20 anonim ***** válasza:
41%
Talán nem életlen, hogy a nagymama nem akar hozzád menni. De ha a gyerekkel zsarolod a párod, soha nem leszel feleség, de könnyen lehetsz egyedül álló anyuka.
2017. jan. 13. 14:58
 16/20 anonim ***** válasza:
57%

Hát kedveseim pedig én az anyatejes kisbabámat az akaratom ellenére!!!- nem vinné el az apja, mert hamar váláson kapná magát. Közös megegyezés van, arról, hogy hova MEGYÜNK (közösen), minden esetben! Amíg anyós pajtás parasztkodik, és rám nem kíváncsi hanem csak a gyerekre, meg csak az apjára, akit mint a pincsi ugráltathat, addig kategorikusan nemet mondanék.

Persze joga van így joga van úgy, de ha bunkózik nekem is lehet beleszólásom , hogy egy anyjára szoruló gyermeket mikor visznek el valahova.

Ha emberien közelítene a fia családjához, ezt a kérdést ki sem írták volna...

2017. jan. 13. 15:21
 17/20 anonim ***** válasza:
88%

16-os!

Látom nagyon felhúztad magad!

Olvasd el figyelmesen, a kérdező NINCS KITILTVA az anyóstól, csak nincs kedve menni:

"...vigye el a kisbabánkat (EGYEDÜL) ha nem vagyok hajlandó elvinni én hozzájuk..."

2017. jan. 13. 16:20
 18/20 anonim ***** válasza:
95%
Az a verzió nem merült fel, hogy apuka elmegy az anyósért és átviszi hozzátok? Akkor neki semmibe se kerül, mégis nálatok lesz a látogatás.
2017. jan. 13. 17:11
 19/20 anonim ***** válasza:
70%
Ahogy már írta itt valaki, az idősek nehezebben mozdulnak ki otthonról, vagy lehet h beteg, fáj a lába, vagy csak szimplán meg van rá az oka h ne kedveljen. Bármi is az, nem tudom mért fáj az neked ha a párod elviszi a gyereket a mamájához, ha ez neki nem gond. Pelenka, anyatej és szevasz.
2017. jan. 13. 20:24
 20/20 anonim ***** válasza:
10%
Nálunk ugyanez a helyzet...Anyós nem jön,nemis hiv minket,hogy mivan az unokájával.Mondjuk nálunk annyiba más a helyzet,hogy a másik unoka aki otthon lakik,miatta nem jön.Ő a kedvenc.Ugyhogy én nemis nagyon erőltetem a menést,mert náluk sdm foglalkozik Vele,csak a másikkal.Amugy én megmondanám neki,ha kiváncsi rá menjen ő...Ne mindig Ti.Biztos rossz a párodnak is,de megkell értenie,kiváncsiak-e egyáltalán az unokára!?Nálunk egyértelmű nem...
2017. jan. 14. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!