Hogy reagálnátok le, ha anyósotok bejelentené csoki mikuláson kívül mást nem add az egyik unokájának, azzal az indokkal mert a szüleinek van pénze?
Megkért anyósom vigyem el a Tescoba, mikulásra szeretne vásárolni.
Akkor mondta, hogy a fiunknak (12) csokit tud adni mert kell a pénz az unokatestvéreinek, mert ők hárman vannak testvérek. Több mint 40 ezer forint értékben vásárolt Legot nekik.Az anyagi körülményeik hasonlóak a miénkhez. Nem is értettem miért csinálja ezt.
Erre azt mondtam jó nem kell a fiamnak adnia semmit sem, de mi nem megyünk el az ebédre.
Hogy magyarázzam el ezt a fiamnak?
Annyira sajnálom Őt :(
Szóval az anyósnak az a baja, hogy a fiad nem egy erős jelenség. Hihetetlen, hogy egy ember ennyire kegyetlen tud lenni egy olyan gyerekkel, aki sose volt vele rosszindulatú. Ráadásul a saját unokájával. Ha igazán jó nagyi volna, akkor foglalkozna vele és azon dolgozna, hogy ne lenne ennyire félénk. Eléggé undorító egy alak lehet.
Amúgy az írásodból azt szűrtem le, hogy a fiad egyke. Lehet, hogy ez is zavarja az anyósodat.
Az én anyósom dettó ugyan ez... Igaz az én gyerekem4 hónapos,a másik másfél éves,de őt imádják,az én gyerekemet meg nemis látogatja.A kifogása nem ér rá,annyi dolga van a konyhában,annyi emberre főzni( sogoromék otthon laknak)
2 utcával odébb lakunk ,és látom sétál a Leventével...nagyon sok a munkaja tényleg.Legalább ne erre jönne vele.Karácsonyra mondta mi a fenét vegyen ennek a gyereknek(a miénk)
De a Leventének összevesz mindent.
Mindenkinek kiabálja ö a mi kicsi kincsuünk,a mindenünk, a mi gyerekünkre meg mondja: ja meg a Bogika.
Ne menjetek el,ennél rosszabb érzés nem lehet ,mint mikor felfogja már a megkülönböztetést:(
Ha megkérdezi miért nem mentek,mond meg öszintén,hogy gusztustalan amit művel.
Most akkor a te fiad a legfiatalabb? És az idősebbeknek nem volt még Legójuk?
Akkor csak hadd kapják meg. Egy 12 éves gyerekkel már meg lehet beszélni, sőt ki lehet beszélni a nagymamát.
Most ez hogy van; ott lesz az egész család? Akkor vihetsz te is, minden gyereknek, a sajátodnak többet, a többinek csak csokit.
Nekem is van egy ilyen csodalatos nagymamam...
Anyumek kisebb koromban levittek hozza nyaron "nyaralni". Azt tudni kell, hogy unokatesomek is ott laktak akkor meg. Mamam a nap minden perceben edessegel kinalta unokatesomat, de tolem egyszer sem kerdezte meg a 1,5 het alatt hogy kerek e valamit.. Ha kerni mertem unokatesomtol o azt valaszolta hogy kerdezzem meg. A valasz termeszetesen nem volt.
A boltban is csak unokatesom kapott jegkremet, es mikor megkerdeztem hogy kaphatok e enis, a valasz sziten nem volt, mert nincs nala annyi penz.... Na persze...
Ilyenkor kb 9-10 eves lehettem, de azota is rossz viszonyban vagyunk, a ballagasomra se jott el, es a tablo kepemet is "veletlenul" osszefogta egy ujsaggal es kidobta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!