Ti elmennetek a csaladi osszejovetelekre igy? Főleg aposom mérges.
Én szerintem elmennék az összejövetelekre. A problémád érthető, de túl kell rajta lendülni, felejtsd el a múltat, lépj tovább.
Én igazából sosem irigyeltem a gyerekes családokat, gondolj bele, 9 hónap kínlódás, tönkremegy a tested, a szülés is nagyon durva és fájdalmas dolog lehet, utána mindig fel kell kelni a babához, etetni kell, nem tudsz elmenni egy normális programra, nem alhatsz délig...stb.
Majd össze fog jönni a baba, de most élvezd ki, hogy kettesben lehettek a férjeddel, utazgassatok, lássatok világot és tényleg ne görcsölj rá ezekre a problémákra.
25/L (nincs gyerekem, nem is tervezem még egy jó ideig)
Igen, elmennék. Egy éve történt, mellesleg a vetélés egy teljesen normális dolog. Sok ismerősöm elvetélt, de pár hát kesergés után minden visszaállt a régi kerésvágásba és túlléptek.
Ne haragudj, de te nekem vagy túlérzékenynek vagy nagyon nyápicnak tűnsz.
A családi összejövetel egy természetes és alapesetben egy pozitív dolog. Meg kéne erőszakolnod magad és a folyamatos önsajnálat helyett erőt venni magadon és örülni mások örömének, akkor is ha neked (még) nem adatott meg.
Nekem is vannak álmaim, jó részüktől még igen messze vagyok, de csak ezért nem kerülöm el azokat az embereket, akiknek már sikerült, hanem velük örülök. Ez lenne a normális, nem az a hatalmas önsajnálat, amit produkálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!