Én fújom fel a dolgot, vagy jogosan vagyok mérges anyósomra?
Anyósommal eddig jó volt a kapcsolatunk, nem fog komoly vitánk. A hétvégén nála voltak a gyerekeink. Tegnap voltunk boltban, a nagy mondta hogy vegyünk mamának bort, mert elfogyott neki amikor nála voltak. Felhívtam anyósomat, aki mondta hogy igen, tényleg ivott 2-3 pohárral.
Nem értem, ha rá vannak bízva a gyerekek, miért iszik? Ha futni kell velük a kórházba, mit csinál? Nagyon haragszom rá. Elvileg jövő hétvégén is mennének a gyerekek, de én nem akarom engedni őket.
Igen, te fújod fel!
2-3 pohár bort miért ne ihatna meg? Attól nem lesz részeg. Ugyanúgy el tudja látni a gyerekeket.
Kórházba elvisz a mentő vagy egy taxi. Nem biztos, hogy tök idegesen, aggódva autót kéne vezetnie.
Nem értelek: néhány pohár bortól nem lesz semmi baja a mamának, ennyit mindenki meg tud inni étkezéshez.
Vagy amikor veled otthon vannak a gyerekek, te SOHA nem iszol semmit?
Egyébként mi az, hogy "futni kell velük a kórházba"? Mert kellene a gyerekeket kórházba vinni? Vagy krónikus betegek, ami miatt bármikor életveszélybe kerülhetnek?
Mert ha egy esetleges balesetre akarsz kilyukadni, akkor abban az esetben sokkal okosabb kihívni egy orvost, mintha megpróbálja valaki saját maga bevinni a gyereket, ugyanis ezzel sokkal jobban veszélyezteti.
Egyértelmüen túlreagálod a dolgot! Emiatt eltiltani öket a nagyszülötöl értelmetlen dolog és teljesen fölösleges.
Mentő? Ne vicceljetek, fél nap, mire kiért.
Nem, én nem iszok, csak ha jelen van másik felnőtt vagy nincsenek velem a gyerekek. Nálam ez alap.
A kicsi nincs 3, a nagy 8.
Szóval gyerekek mellett nem lehet meginni pár pohár bort vagy sört? Elég szánalmas hozzáállás, Kérdező. De te tudod, mártírkodjál csak a gyerekeid 18éves koráig, az ilyen nők úgyis imádnak az áldozat szerepében tetszelegni, a kedvenc mondatuk az, hogy "bezzeg én mindent feláldoztam a gyerekeimért".
Nevetséges.
Szerintem is felfújod.
Attól a mennyiségtől nyilván nem borult az árokba az anyósod.
A 2-3 pohár bor, az max. 3dl-t jelenthet.
"Ha futni kell velük a kórházba, mit csinál?" Nyilván megvan a magához való esze, és vagy telefonál orvosnak-mentőnek vagy taxit hív vagy megkéri a szomszédot, hogy vigye el őket. Ahogy megoldott már hasonló helyzeteket biztosan, hiszen a párod sem halt meg gyermekkorában, mert az anyukája ivott néhány pohárkával.
Nyugalom, az anyós nem hülye. A legnagyobb kincs neki az unoka. Nem fog a gyerekek jelenlétében baromságot csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!