Ti elmennetek a csaladi osszejovetelekre igy? Főleg aposom mérges.
Még nem sikerült rájönnöd, hogy azért nem jön össze a baba, mert ennyire görcsös vagy és borzalmas a lelkiállapotod?
Tényleg menj pszichológushoz. Ha tényleg sikerül feldolgoznod, majd jönni fog.
Nem azt akarja h csak öt hivják hanem egyszerüen ugy érzi nem birná lelkileg a babákat. Én a 26 hétben vesztettem el. Megkellett szülni halva. Hónapokig vásárolni se volt kedvem menni (mentem persze) mert amint megláttam egy terhes nöt babát egyböl elsirtam magam. Sajnos anyós sem könnyitett a helyzetemen. Másfél ev és egy új terhesség segitett kicsit túljutni rajta. Párom már szakemberhez akart küldeni.
Ha ugy érzed nem akarsz menni akkor ne menj párod megérti az a fontos. Vagy menj pár nappal elötte utána és köszöntsd fel külön hogy ne érje szó a ház elejét.
Mert azon semmi megérteni való nincs, ha egy vetélés után egy teles évvel te bojkottálod az egész család csak azért, mert ott gyerekek is vannak.
Neked pszichológusra van szükséged, mert ez így nem normális. Így nem lehet élni, ilyen görcsösen, önsajnálatban, a hisztéria határait súrolva. Keress segítséget, mert egy egészséges ember képes elviselni a gyerekeket maga körül akkor is, ha egy éve elvetélt és akkor is, ha éppen most még nem terhes.
Egy éve vetéltél el és most lenne három hónapoos a pici? Ez azt jelenti, hogy az első hónapban elment.
Tudod hányan vannak így? Észre sem veszik, elmegy az első mensivel.
Te meg ezen rágódsz egy éve?
Neked tényleg pszichológusra van szükséged, Ehhez nem kell diploma, csak józan ész. Görcsösen akarsz teherbe esni, soha nem fog így összejönni.
Mondd, mensi előtt minden hónapban szabadságot veszel ki és otthon fekszel, vagy most valami rosszul sikerült kifogást dobtál be.
Menj el pszichológushoz, rettentően be vagy kattanva!
Nem bántásból mondom, csak hogy legyen esélyed egy gyerekre, mert így soha nem lesz. Pár hónap és már férjed sem. Ez nem normális, ahogyan te élsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!