Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyosom nem adja vissza a...

Anyosom nem adja vissza a személyes holmijainkat. Mien módon tudom visszaszerezni? Rendőrség kilőve próbáltam

Figyelt kérdés

2016. okt. 17. 13:29
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy tisztázzuk:

372. § (1) Aki a rábízott idegen dolgot jogtalanul eltulajdonítja, vagy azzal sajátjaként rendelkezik, sikkasztást követ el.

2016. okt. 22. 19:20
 42/46 anonim ***** válasza:
#41: ez papíron tök jól hangzik, de az a kérdező problémája, hogy nem tud kb. az utolsó bugyiáig mindenről számlát felmutatni, márpedig a kedves rendőröknek azzal kellene bizonyítania, hogy az ő cuccairól van szó... :/
2016. okt. 22. 20:22
 43/46 anonim ***** válasza:
74%
Számlát minek? Tapasztalatom szerint az anyós és a meny bugyimérete nem szokott megegyezni. :-))
2016. okt. 23. 08:17
 44/46 anonim ***** válasza:

Itt senki nem tud neked ötletet adni, én sem.

Ez volt-e a legjobb lehetőség, ahová költözhettetek, ha eleve „áskálódás” ment?

Az lakhatási helyzeteket megoldva hozzájárultatok-e az együttlakás költségeihez?

Az eddig olvasottak alapján túl soknak találom a zűrös, ezen a helyen kibogozhatatlan körülményeket.

2016. okt. 24. 08:30
 45/46 A kérdező kommentje:
Persze ugyanugy fizettünk villanyt a többibe meg a törlesztést ugyan is temérdek tartozás van a házon ingyen nem lakik az ember sehol. Itt én voltam a probléma az én személyem.. Mert az 5 gyereke közül a párom volt vele " jóban-rosszban" és én ezt elvettem tőle fogalmazzunk igy...így egyedül maradt mert a többi gyereke nem nagyon fog neki segiteni..hozzáteszem jogosan ahogy viselkedik...
2016. okt. 24. 12:26
 46/46 anonim ***** válasza:
Na jó, Miguel, olvass vissza kérlek... xD Józan paraszti ésszel értem, amit írsz, de a kérdező leírta, hogy a rendőrök nem tesznek semmit, mert a kérdezőnek nincsenek számlái a cuccairól. Miért is lennének, én sem őrizgetem a blokkokat minden sz.rról, amit valaha vettem, de a rendőrök mondták neki, h addig meg se mozdulnak, amíg nem bizonyítja szàmlákkal, h azok valóban az ő cuccai. Nah... :)
2016. okt. 24. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!