Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyosom nem adja vissza a...

Anyosom nem adja vissza a személyes holmijainkat. Mien módon tudom visszaszerezni? Rendőrség kilőve próbáltam

Figyelt kérdés

2016. okt. 17. 13:29
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Igen hamar összejött de az elejétől kezdve a sok áskálódás ellenére megingathatatlan a kapcsolatunk most is.Nem érzem úgy hogy rosszul döntöttem anyóst meg nem választhatók magamnak.
2016. okt. 17. 17:25
 22/46 anonim ***** válasza:
21%

Ha nekem lenne egy csecsemő gyerekem, nincs az a három műszak, ami miatt ne érjek rá foglalkozni vele.

Majd a gyámhatóság kivizsgálja, hogy elláttátok-e a gyereket vagy sem.

Ha amiatt költöztetek el, hogy kikerüljetek a gyámhatóság szeme elől, nem fog összejönni, mert átadják az új lakhelyetek szerintinek, a gyerek már veszélyeztetettként van nyilvántartva.

Számomra megdöbbentő, hogy nem a gyereked miatt aggódsz (most már nincs három műszak, most már ráérsz vele foglalkozni vagy sem?) hanem a bugyijaid miatt.

Pontozzatok le, én a kicsi gyerek miatt aggódom.

2016. okt. 17. 18:36
 23/46 anonim ***** válasza:
84%

Engem se a bugyik érdekelnének, az a helyzet. Mi az, hogy nem fürdethetted a saját gyereked meg elhajtott dolgozni? S nem álltatok a sarkatokra, hagytátok, hogy így viselkedjen veletek...? S ilyenre bíztátok az egészen pici gyerek nevelését? Nem tudom, volt-e tejed, vagy azt mondtad 3 hónaposan, hogy OK, anyuka, akkor abbahagyom a szoptatást, legyen, ami te akarsz, én elmegyek látástól vakulásig dolgozni, a gyermek egészséges fejlődése miért is érdekelne?

Nem értelek, komolyan.

2016. okt. 17. 18:52
 24/46 anonim ***** válasza:
92%

Van meg a polgari peres megoldas, ott van olyan lehetoseg, hogy a birosag kenyszeriti, hogy adja ki a tulajdonod. Panasznapra jelentkezz be az illetekes jarasbirosagon es elmondanak mindent.

Egyebkent meg legkozelebb is menj rendorrel, mondd h eletvitelszeruen itt elsz hisz a ruhaid is mind bent vannak a hazban. Be kell h menj oda. Lakcimkartyadon szerepel a cim? Ez azert gyorsabb lenne mint a peres megoldas.

2016. okt. 17. 19:02
 25/46 anonim ***** válasza:
0%

Ne írjatok már neki hülyeséget! Hamis vád miatt tegyen feljelentést az anyósa ellen? Ez nettó hülyeség.

A hamis vád miatt csak hatóság tehet feljelentést, az alapügyben eljáró hatóság (de előtte kivizsgálja a bejelentést, mert megalapozottan tudnia kell, hogy hamis volt a bejelentés vagy sem)

Sikkasztás? Vááá, ez meg hogy jön ide?? :D

2016. okt. 17. 19:15
 26/46 anonim ***** válasza:
90%

Kedves 25, szóval szerinted helyénvaló, hogy valakit meghurcolnak egy hatóság előtt, alaptalanul, de hagyjuk futni, mert ez nem probléma?

A gyámügy is hatóság, tudtad? És amit a mami ott előadott, az meg bűncselekmény. Hamisan vádolt, ennyi.De te biztos jobban tudod.

2016. okt. 17. 19:20
 27/46 anonim ***** válasza:
18%

26-os! Fogd már fel, hogy nem magánvádas! MAJD a gyámügy kivizsgálja, és eldönti, hogy kinek van igaza.

Kötve hiszem, hogy a gyámhatóság már kivizsgálta. Értő olvasás: figyu, ezt írta, MOST voltak meghallgatáson a gyámügynél, MÁSNAP történt a balhé.

Kapj már a fejedhez, szerinted aznap éjszaka a gyámhatóság hozott egy határozatot, mely szerint alaptalan a bejelentés. Kézbesítette és azonnal jogerős is lett, Ez nem megy ám ilyen kajakból.

Fogd már fel, FOLYAMATBAN van a gyámhatósági kivizsgálás. Ezért nem értem, miért fontosabb számára a bugyi, mint a kisgyerek.

2016. okt. 17. 19:29
 28/46 A kérdező kommentje:
Kedves 2 kommentelő nem a bugyikáim miatt aggoódok. Mikor elköltöztünk akkor az volt az első hogy a gyerek jólétinél lejelentettem a költőzést itt senki nem menekült a gyámhatóság elől maximum anyósom elől mellesleg megjegyzem a kerületünkben lévő óvodák elég szigorúan ügyelnek a gyermekekre van egy 6 éves kislányom is és soha semmi probléma nem volt vele róla is kértek véleményt és a gyerek jóléti ügyintéző azt mondta hanyatt esett olyan jó véleményt kapott a nagylányról is. Visszatérve a BUGYIJAIMRA mert látom nektek tetszett különösen nem azokkal van a gond hanem ,hogy valaki ezt büntetlenül megcsinálhatja ebben az országban de sorolhatnám a gyerek személyes holmijait amihez neki ugyanúgy joga van és a papírjaihoz is és senkinek semmi joga sincs elvenni tőle.Maga az elv ,hogy valaki a saját rokonával ilyet csinál undorító és nem utolsó sorban megjegyzem ,hogy az eljárást megszüntették számtalan környezet tanulmány és egyebek alapján orvosi,védőnői vélemény alapján nem hinném ,hogy ennyi ember az én és az én gyerekem érdekében hazudott volna...Nem utolsó sorban anyósom tulajdonképpen ugyan olyan ember mint bárki mi jogon bírál? sz.tem semmi jogon..ahogy a múltját ismerem.
2016. okt. 17. 19:32
 29/46 A kérdező kommentje:
22 es 23 as 27 es Kedves kommentelők erről nem írtam mert nem ez volt a kérdés csak az előbbi hozzászólásomban ,hogy lezárult az ügy és az eljárást megszüntették!!!!! Remélem érthető voltam!!!Ezek után bocsánat ha szeretném visszakapni ami az enyém és a páromé lehet hogy nem nagy dolgok de a mieink és elégtételt venni ,hogy beleturkáltak az életembe ,meghurcoltak a nagy semmiért mert az xy azt mondta hogy...sőt hogy ezt tetézzem ,hogy kedves anyósom szerint nekem és a páromnak le kellett volna mondanunk a kislányról és utána mehettünk volna.... ezt ő személyesen írta le!!!
2016. okt. 17. 19:45
 30/46 anonim ***** válasza:
26%

Az eljárás megszüntetéséről is határozatban rendelkezik a hatóság. Ez sem megy másnapra.

Hirtelen előkerült a történetbe a 6 éves óvodás lányod. érdekes, eddig csak a saját ruháidat emlegetted, a nagyobbik lányodról szó sem esett. De szívből örülök, hogy a három műszak mellett a nagyobbik lányod nevelésére jutott időd.

Sajnos nem egy eset bizonyítja, hogy a gyámhatósági eljárás idején hirtelen elköltöznek a veszélyeztetett gyerekek szülei. Sajnos nem véletlenül. A cél az, hogy időt nyerjenek a szülők, amíg a gyámhatóságok illetékességből átteszik az ügyet az új helyre. Ezt leginkább a kicsi gyerekek szenvedik meg.

De a te gyereked nyilván nem ilyen, te biztosan nagyon gondos anya vagy, hogy fél napon belül új otthont tudtál teremteni a gyerekeidnek.

Mint említettem, engem a családi vircsaft, a ruhák és bugyik sorsa hidegen hagy; a gyerek (-ek), ez a lényeg ebben a sztoriban.

Most ki felügyel a féléves gyerekedre? Kiléptél a három műszakos munkából?

2016. okt. 17. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!