Anyosom nem adja vissza a személyes holmijainkat. Mien módon tudom visszaszerezni? Rendőrség kilőve próbáltam
Ha nekem lenne egy csecsemő gyerekem, nincs az a három műszak, ami miatt ne érjek rá foglalkozni vele.
Majd a gyámhatóság kivizsgálja, hogy elláttátok-e a gyereket vagy sem.
Ha amiatt költöztetek el, hogy kikerüljetek a gyámhatóság szeme elől, nem fog összejönni, mert átadják az új lakhelyetek szerintinek, a gyerek már veszélyeztetettként van nyilvántartva.
Számomra megdöbbentő, hogy nem a gyereked miatt aggódsz (most már nincs három műszak, most már ráérsz vele foglalkozni vagy sem?) hanem a bugyijaid miatt.
Pontozzatok le, én a kicsi gyerek miatt aggódom.
Engem se a bugyik érdekelnének, az a helyzet. Mi az, hogy nem fürdethetted a saját gyereked meg elhajtott dolgozni? S nem álltatok a sarkatokra, hagytátok, hogy így viselkedjen veletek...? S ilyenre bíztátok az egészen pici gyerek nevelését? Nem tudom, volt-e tejed, vagy azt mondtad 3 hónaposan, hogy OK, anyuka, akkor abbahagyom a szoptatást, legyen, ami te akarsz, én elmegyek látástól vakulásig dolgozni, a gyermek egészséges fejlődése miért is érdekelne?
Nem értelek, komolyan.
Van meg a polgari peres megoldas, ott van olyan lehetoseg, hogy a birosag kenyszeriti, hogy adja ki a tulajdonod. Panasznapra jelentkezz be az illetekes jarasbirosagon es elmondanak mindent.
Egyebkent meg legkozelebb is menj rendorrel, mondd h eletvitelszeruen itt elsz hisz a ruhaid is mind bent vannak a hazban. Be kell h menj oda. Lakcimkartyadon szerepel a cim? Ez azert gyorsabb lenne mint a peres megoldas.
Ne írjatok már neki hülyeséget! Hamis vád miatt tegyen feljelentést az anyósa ellen? Ez nettó hülyeség.
A hamis vád miatt csak hatóság tehet feljelentést, az alapügyben eljáró hatóság (de előtte kivizsgálja a bejelentést, mert megalapozottan tudnia kell, hogy hamis volt a bejelentés vagy sem)
Sikkasztás? Vááá, ez meg hogy jön ide?? :D
Kedves 25, szóval szerinted helyénvaló, hogy valakit meghurcolnak egy hatóság előtt, alaptalanul, de hagyjuk futni, mert ez nem probléma?
A gyámügy is hatóság, tudtad? És amit a mami ott előadott, az meg bűncselekmény. Hamisan vádolt, ennyi.De te biztos jobban tudod.
26-os! Fogd már fel, hogy nem magánvádas! MAJD a gyámügy kivizsgálja, és eldönti, hogy kinek van igaza.
Kötve hiszem, hogy a gyámhatóság már kivizsgálta. Értő olvasás: figyu, ezt írta, MOST voltak meghallgatáson a gyámügynél, MÁSNAP történt a balhé.
Kapj már a fejedhez, szerinted aznap éjszaka a gyámhatóság hozott egy határozatot, mely szerint alaptalan a bejelentés. Kézbesítette és azonnal jogerős is lett, Ez nem megy ám ilyen kajakból.
Fogd már fel, FOLYAMATBAN van a gyámhatósági kivizsgálás. Ezért nem értem, miért fontosabb számára a bugyi, mint a kisgyerek.
Az eljárás megszüntetéséről is határozatban rendelkezik a hatóság. Ez sem megy másnapra.
Hirtelen előkerült a történetbe a 6 éves óvodás lányod. érdekes, eddig csak a saját ruháidat emlegetted, a nagyobbik lányodról szó sem esett. De szívből örülök, hogy a három műszak mellett a nagyobbik lányod nevelésére jutott időd.
Sajnos nem egy eset bizonyítja, hogy a gyámhatósági eljárás idején hirtelen elköltöznek a veszélyeztetett gyerekek szülei. Sajnos nem véletlenül. A cél az, hogy időt nyerjenek a szülők, amíg a gyámhatóságok illetékességből átteszik az ügyet az új helyre. Ezt leginkább a kicsi gyerekek szenvedik meg.
De a te gyereked nyilván nem ilyen, te biztosan nagyon gondos anya vagy, hogy fél napon belül új otthont tudtál teremteni a gyerekeidnek.
Mint említettem, engem a családi vircsaft, a ruhák és bugyik sorsa hidegen hagy; a gyerek (-ek), ez a lényeg ebben a sztoriban.
Most ki felügyel a féléves gyerekedre? Kiléptél a három műszakos munkából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!