Anyosom nem adja vissza a személyes holmijainkat. Mien módon tudom visszaszerezni? Rendőrség kilőve próbáltam
Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 13:29
11/46 anonim válasza:
Vihar a biliben.
Anyósod tuti kimozdul a lakásból, akkor szépen odamentek, após beenged és elhozod a holmit.
12/46 A kérdező kommentje:
apósomat is elhajtotta a fenébe apósom több mint 13 éve elvált anyóstól nem is csodálom az kimozdulni az nem megy sehova fosik a vízművektől árverezik 2018 ba a házát az ablak mögül kukucskál mindig . de ha mi megyünk oda egy pár "markos legyénnyel" ahogy az egyik hozzászóló írta kihívja a rendőröket aztán még minket visznek el sajnos
2016. okt. 17. 15:06
13/46 anonim válasza:
Ha csak pár ruhadarabról van szó, akkor nem érdemes harcolni miatta. Inkább majd nézzétek végig, ahogy kihajítják a vén szipirtyót.
Ha van komolyabb értéktárgy is, amiről após állítja, hogy ő vette nektek, az elégségesnek kell, hogy legyen, még a lusta rendőröknek is.
Mindenesetre a gyámügyes húzás miatt fontoljátok meg a feljelentést, mint írtam, az bizony hamis vád, és börtön jár érte.
14/46 anonim válasza:
Na jólvan, értjük, hogy sz..r neked, de a hozzászólásaid több, mint fele háborgás, így nem fogsz megoldást találni. Először azt írod, hogy azért kellett volna neki a gyerek, hogy ne kelljen dolgoznia (ergo most dolgozik... nem?). Most meg azt, hogy nem dolgozik, meg nem megy sehová. Most akkor mi van? Meg nincs egy barátnője, senkije, akivel pletykál meg ilyenek? Boltba sem jár? Valahová csak kimozdul néha... ezt kellene kitalálni, hogy hova, mikor, mennyi időre, és akkor lehet hozni a cuccokat... Szerintem.
15/46 A kérdező kommentje:
Az az egész lényege hogy több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal még nem is látott az anyja már áskáóodott ellenem nem mosta ki a párom ruháit ,hogy ne tudjunk találkozni kikapcsolta a telefonját (gondolom hogy összevesszünk) ami nem jött össze.. teherbe estem örültünk neki megtartottuk mivel nem találtunk albérletet tavaly karácsonykor odaköltöztünk hozzá. mézes mázas volt (míg terhes voltam) 3 hónapos volt a kicsi elhajtott dolgozni és az elkövetkezendő 3 hónap alatt szinte elszeparálta tőlünk a gyereket ,nem fürdethettük nem vihettük sétálni semmit...én is meg a párom is 3 műszakba dolgoztunk ,még azt se mondta meg hogy mi volt az orvosnál. Aztán elment felnyomott a gyámhatóságnál,hogy nem látjuk el a kislányt ami nem volt igaz!! Jeleztem a védőnő felé is hogy problémák vannak anyósommal! elmentünk a gyámhatósági meghallgatásra másnap jött a fekete leves . Reggel elmentem dolgozni párom otthon volt a picivel ő dutános volt és anyós kiakart menni a boltba szólt páromnak ,hogy vinné magával a kicsit is mondta neki párom,hogy menjen itthon marad a gyerekkel erre anyósom azt válaszolta: Azt nem te fogod eldönteni és elkezdte a páromat ütlegelni és rángatni a gyerek lábát párom ellökte magától kapott anyósom egy taslit is mert nem engedte el a kislány lábát és még anyósom hívta ki a páromra a rendőrséget. Ezután a láb rángatás miatt mentő vitte röntgenre mert akkor még csak 6 hónapos volt és kellett a röntgen. a kórházból visszafele apósom hozott felvettek engem is a munkahelyemnél. Na és ekkor szedtük össze azt a pár holmit amit elhoztunk se a gyerek papírjait nem adta oda pelenkáit szét szórta apósomhoz hozzávágta a babakocsit nem jött össze neki amit akart és így maradt ott a cuccaink. Rendőrökkel is kimentek a páromék de mondták a rendőrök hogy nem mehetnek be.Mert nincs bűncselekmény ...
2016. okt. 17. 15:22
16/46 anonim válasza:
Az irataitokat (a gyerekét is) oda kell adnia.
17/46 anonim válasza:
Bizony, az iratokat nem tarthatja vissza, az bűncselekmény ám!
18/46 anonim válasza:
Édes istenem, akkor csapatostul be kell vonulni, elsőként a telefont elvenni/falból kihúzni/ráülni/bármilyen módon elérhetetlenné tenni, aztán villámgyorsan összepakolni és eltűzni. Egy ember beáll az ajtóba, hogy a vénasszony ne tudjon kirohanni rikácsolni, csak arra figyeljen, hogy ne bántsa a nyanyát véletlenül se, csak akadályozza. Ha meg utólag hívja a rendőröket, majd bizonygathatja a nem létező számlákkal, hogy kinek a cuccairól van szó. Bűntény nem történik, ti tagadtok, megmondjátok hogy a nyanya dilis, ez meg az meg amat történt eddig, de ti nem raboltátok ki, csak kitalálta... kész, passz, ennyi.
19/46 A kérdező kommentje:
Megpróbálok hasznosítani valamit abból amiket hozzászoótatok a kérdésemhez ,kár hogy nincs egy online szégyen fal oda feltenném anyós had égjen a pofája de ez mellékes..
2016. okt. 17. 17:08
20/46 anonim válasza:
2 éve vagytok együtt, ebből 9 hónap a terhesség, a gyerek is elmúlt már fél éves... hamar összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!