Anyosom nem adja vissza a személyes holmijainkat. Mien
módon tudom visszaszerezni? Rendőrség kilőve próbáltam
31/46 A kérdező kommentje:
29 es ugy teremtettem uj otthont a gyermekemnek hogy édesanyámékhoz költöztünk és ez julisuban volt másnap lejelentettem a gyerek jólétinél azután jöttek környezet tanulmányra ami már be lett csatolva az ügybe és képzeld ugy gondolom gondos anya vagyok nem tökéletes de ami tőlem telik igyekszem.
32/46 A kérdező kommentje:
De amugy tökre eltértünk a témától de mind1 széklet mintát ,munka viszonyról igazolást egyebeket csatoljak a kommenthez? Mert kedves 29 es nem ismersz és egy csomó részletet nem ismersz de bírálsz ez nem helyén való szerintem de igy magadról állítasz ki bizonyitványt
Ha egyikötökis be vab jelentve lakcimileg anyóshoz hiàba hiv rendört nem tehetnek ki.
Én is csak azt tudom mondan h menjetek el többedmagatokkal és szedjetek össze mindent.
2016. okt. 18. 07:42
34/46 peszyke válasza:
Szia, Ez tényleg vérlázító. Én is a markos legényeket javasolnám, ha ennyire alattomos a mamzi. Após lefoglalja a mamát, addig ti pakoltok. A férjed ennyire tesze-tosza? Neki kellene a sarkára állni, odamenni, és minden komment nélkül összepakolni ami a tiétek. Sok sikert, szorítok!
2016. okt. 18. 15:49
"elakarta venni a kislányunkat jogtalanul"
hagyni kellet volna akkor most emberrablásért ülne...
A rendőrségen elvileg segitenie kellene.
nézzbe a kerületi jegyzőhöz.az is adhat tanácsot,vagy rendőrt.
2016. okt. 18. 17:23
"és rángatni a gyerek lábát párom ellökte magától kapott anyósom egy taslit is mert nem engedte el a kislány lábát és még anyósom hívta ki a páromra a rendőrséget. Ezután a láb rángatás miatt mentő vitte röntgenre mert akkor még csak 6 hónapos volt és kellett a röntgen"
na akkor kellett volna látlelet, és feljelentés nagyi veri a gyereket.nem foglakoznak vele de ilyeszteni lehet vele.
2016. okt. 18. 18:07
37/46 A kérdező kommentje:
Mivel volt kórházba a kicsi igy van róla papír de szerencsére semmi komolyabb baj nem történt hála az égnek igy is ugy is "megfogom" valahol ezt most jogilag értem előbb utóbb rátalálok a módjára...
38/46 anonim válasza:
Az alap kérdéshez visszatérve:
A személyes tárgyak birtokba vételéhez, a cím szerinti Önkormányzat jegyzőjéhez kell benyújtani bírtok védelmi kérelmet. Ez egy forma nyomtatvány, a google kilistázza neked. Letöltöd, kinyomtatod, értelem szerűen kitöltöd, teszel rá 3000 forintos illetékbélyeget és beadod az Önkormányzat jegyzőjéhez. Ő határozatban kötelezi a másik felet arra, hogy személyes tárgyaid elvihesd.
2016. okt. 20. 18:04
Nem pontosan értem, de nem is baj. Leginkább azt nem értem,hogy ha úgyis együtt laktatok, akkor hogyhogy el akarta venni a gyereket? Miért akart a gyámja lenni, amikor vannak szülei? Isztok? Kábítószereztek? Vagy milyen gondja volt veletek? Nem jó egy anyóssal rosszban lenni, lehet,hogy szép szóval el lehetett volna mindent intézni. A gyereknek is mennyivel jobb lett volna, ha ott lehet a nagyanyja közelében.
2016. okt. 21. 11:07
40/46 anonim válasza:
Menyi érték az a ruha?Nem érdemes a gyerekedet kockáztatni emiatt!Felejtsd el még fiatal vagy rengeteget vehetsz.A gyerekedet pedig szeparáld el ,és ha rám hallgatsz fogadsz egy erős embert aki meglátogatja és befenyíti hogy leszálljon rólad.Az ilyen nők mint anyósod sok mérget fog okozni.Esetleg ha a férjed kemény menjetek külföldre pár évet.Ott már nem tud utánatok nyúlni.
2016. okt. 21. 13:29
Kapcsolódó kérdések: