Ha egy férfi megnősül, miért várják el sokan, hogy ne látogasson haza, tagadja meg a szüleit (elsősorban az anyját! ), ne kérhesse ki a véleményét, mert különben egyesek válást rikácsolnak anyucipicifia aláfestéssel?
Ha egy férfi (!) megnősül, akkor képes a feleségével kommunikálni.
Ha egy férfi nősül meg, akkor képes érdeket érvényesíteni.
Ha egy férfi nősül meg, képes verbalizálni a gondolatait a felesége felé.
Ha egy férfi.
Ha meg NŐ, kérem, ne hisztizzen!
Akár férjes, akár nem,
akár elkelt a húspiacon, akár nem. :-)
Mindenkinek nyomtam egy zöld kezet, annak is, aki negatív megjegyzést tett a személyemre vagy a nejemre, mégis csak meg kell köszönjem, hogy elmondtátok a véleményeteket.
Szülésig még tűrök, nem zaklatom fel a nejemet. De utána leülök a feleségemmel kicsit beszélgetni, az anyósomat meg szimplán kivágom a hóra.
Kedves 27-es!
Problemaid lehetnek az erto olvasasssal. Anyamrol soha nem irtam, hogy egy tokely, ugyanis nem is jellemeztem. A felesegemet pedig nagyon szeretem, mert egy igazi jo no, ertelmes, okos, vagany csaj.
Termeszetesen mind a harom fel maskeppen adna elo a helyzetet, ennek a az egyszeru oka, hogy mindenki csak onmaga erzeseit illetoen hiteles, mas erzesei vonatkozasaban kizarolag feltetelezesei lehetnek.
Javaslom, gondolkodj el ezeken, mielott ujra vitriolba martod a klaviaturadat.
ezek szerint,ha kétségeim merülnek fel,hogy a teljesen egyoldalúan elővezetett történetednek talán nincs minden eleme kibontva,akkor már vitriolos vagyok?
nem mondtad,hogy csak azok írhatnak akik beveszik ezt a maszlagot.
Kedves Kérdező!
Nem irigyellek!
Tapasztalatból mondom, hogy készülj fel rá, hogy a gyerek születése után ezt a mostani időszakot még vissza fogod sírni.
Ami ezután következik, az lesz az emberes feladat!
Te persze nem fogsz időben lépni, mert most szülés utáni depresszió van, utána meg szoptat, nem szabad idegesíteni és stb., stb., az idő meg csak menni fog ...
Aztán beletörsz, megadod magad a békesség kedvéért, majd röpülnek az évek, az édesanyád meg majd csendben elmegy.
Az ilyen nőknek mint a nejed nem kívánok mást, csak hogy fia szülessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!