Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogos vagy nem jogos?

Jogos vagy nem jogos?

Figyelt kérdés

Anyósomnak most lesz a születésnapja, apósom meglepi bulit akar neki szervezni. Mindenki ott lesz. Egyedül nekem van olyan munkahelyem ahol hétvégén is dolgozni kell[kórház]azon a szombaton pont dolgozok,elcserélni nem tudom.

Megkaptam hogy nem igaz h nem tudok ott lenni, ő szólt időbe... De nekem már egy hónapja meg van a beosztás kb. Csak én érzem igazságtalannak h emiatt cse.sztet?

2016. okt. 10. 20:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
31%
Nem lehettek valami osszetarto kozosseg ha nincs kivel cserelj... 10 eve dolgozok 12, utobbi evekben 24 oras valtasban, de meg nem volt ra eset hogy ne tudjak cserelni. Legtobb munkahelyen alap dolog hogy ilyensmit el lehet intezni, igy kulso szemmel jogos az apos csesztetese.
2016. okt. 10. 23:07
 22/23 anonim ***** válasza:
6%

Csak hercegnőt lehet utálják a munkahelyen mert ott is úgy viselkedik mint itt gyakorin ( csak az a válasz tetszik neki amit hallani szeretne, persze helyesen se tud írni, gondolom beszélni se)

Mégis ki cserélne egy ilyen szerencsétlennel?

(Nem is igazán akar ott lenni a buli különben elintézné)

2016. okt. 11. 13:02
 23/23 anonim ***** válasza:
96%

Látom, a kompromisszumos megoldást már mások javasolták, amit el is fogadtál, így ahhoz nem szólnék hozzá.

Ebben a történetnek viszont van egy haszna (hiszen minden rosszban van valami jó!) azok akiket megkértél és nem cseréltek veled, azokkal, ha ők kérik neked sem kell cserélned és kész! ... bár jobb lenne, ha segítőkészebb lenne a közösségetek! :(

2016. okt. 11. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!