Jogos vagy nem jogos?
Anyósomnak most lesz a születésnapja, apósom meglepi bulit akar neki szervezni. Mindenki ott lesz. Egyedül nekem van olyan munkahelyem ahol hétvégén is dolgozni kell[kórház]azon a szombaton pont dolgozok,elcserélni nem tudom.
Megkaptam hogy nem igaz h nem tudok ott lenni, ő szólt időbe... De nekem már egy hónapja meg van a beosztás kb. Csak én érzem igazságtalannak h emiatt cse.sztet?
Utolsó :Anyós nem tud róla,meglepi. Ő vasárnap akarta alapból tartani.Egyébként azért lesz 15:00 mert a keresztlányuk kis babájának 19:00kor haza kell menni fürdeni, az meg nem jó ha én munka után csatlakoznék,mert akkor már vége a bulinak.// Az az egy hónap az 3-4 nap, mivel szombaton tudtam meg, nyilván ha tudom előre akkor szabadnak kérem azt a szombatot.
És nem cserélnek, megkérdeztem nem akarnak két napot menni. Nem értem miért nem lehet a kérdésre válaszolni.
Én a helyedben munka után egyszerűen elmennék anyóshoz, elnézést kérnék tőle, hogy csak most tudtam jönni és átadnám neki az ajándékomat.
Apósnak nincs igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!