Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha anyósoddal összekaptok,...

Ha anyósoddal összekaptok, párod kinek a párját fogja?

Figyelt kérdés

Anyósomnak és a páromnak minden vasárnap kötelezően menniük kell a nagymamához ebédre. Minden vasárnap 12:00kor ott kell lenni.

Én nem vagyok meghívva, ez az egyik "gondom". A nagyobb baj az, hogy vasárnapra semmi olyan programot nem csinálhatunk, ami miatt a párom ne tudna megjelenni az ebéden.

Ha szeretnénk vásárba menni, kirándulni, nyaralni stb., mindent úgy lehet, hogy visszaérünk ebédre, vagy ebéd után indulunk.

Tegnap megmondtam anyósnak, hogy elmegyünk csavarogni, és ha majd lesz kedvünk hazajövünk. Teljesen kikelt magából, hogy mi lehet fontosabb a családi ebédnél?

Párom erre annyit szólt: édesem, évek óta tartó hagyomány, miért nem törődsz bele végre?

Nem szeretném ezt megszakítani, csak végre egyszer elmenni egy egész napra kikapcsolódni, hogy ne kelljen hazarohanni.

5 év alatt kb kétszer hagyta ki a párom az ebédet, mind a kétszer 40 fokos láza volt. Sírás persze akkor is volt a nagyi részéről.

2016. okt. 10. 18:13
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
87%

Hány éves a párod hogy nem tud nemet mondani?12??

Ha lesz gyereketek aki pl vasárnap születik akkor is elmegy ebédelni?

Párod sz..rik rád mert egy puli kutya

2016. okt. 11. 13:02
 32/32 anonim ***** válasza:
74%

elég gáz,hogy a párod nem száll szembe a családjával. gondolom ő sem ért egyet a felfogásukkal,hogy csak esküvő után fogadjanak el..akkor már elvett volna, nem költözik úgy össze veled,hogy nem vagytok házasok.

akkor meg miért nem mondja meg a családjának,hogy téged is hívjanak meg?

egyébként amellett kéne kiállni,akinek igaza van.

2016. okt. 13. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!