Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha anyósoddal összekaptok,...

Ha anyósoddal összekaptok, párod kinek a párját fogja?

Figyelt kérdés

Anyósomnak és a páromnak minden vasárnap kötelezően menniük kell a nagymamához ebédre. Minden vasárnap 12:00kor ott kell lenni.

Én nem vagyok meghívva, ez az egyik "gondom". A nagyobb baj az, hogy vasárnapra semmi olyan programot nem csinálhatunk, ami miatt a párom ne tudna megjelenni az ebéden.

Ha szeretnénk vásárba menni, kirándulni, nyaralni stb., mindent úgy lehet, hogy visszaérünk ebédre, vagy ebéd után indulunk.

Tegnap megmondtam anyósnak, hogy elmegyünk csavarogni, és ha majd lesz kedvünk hazajövünk. Teljesen kikelt magából, hogy mi lehet fontosabb a családi ebédnél?

Párom erre annyit szólt: édesem, évek óta tartó hagyomány, miért nem törődsz bele végre?

Nem szeretném ezt megszakítani, csak végre egyszer elmenni egy egész napra kikapcsolódni, hogy ne kelljen hazarohanni.

5 év alatt kb kétszer hagyta ki a párom az ebédet, mind a kétszer 40 fokos láza volt. Sírás persze akkor is volt a nagyi részéről.

2016. okt. 10. 18:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%

Te képes vagy ezzel a tirpák bunkóval együtt élni?! Hogy ennyire szrik a fejedre, meg képtelen megvédeni?

Hát, én már rég! kivágtam volna, menjen csak anyucihoz.

2016. okt. 10. 18:39
 12/32 A kérdező kommentje:
Szerencsére a hét többi napján azt csinálunk amit akarunk.
2016. okt. 10. 18:40
 13/32 anonim ***** válasza:
97%
Jaj, de cukik, hogy megengedik.
2016. okt. 10. 18:44
 14/32 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem szervezz olyan programmed kat vasarnapra, ahova egyedul mesz el, de a parodat is erdekelne es veled tartana. Hidd el, ettol atertekelodne a helyzet. Es legyel mindig feldobott a program vegere. Ezzel egyebkent magadnak teszel szivesseget:)
2016. okt. 10. 18:46
 15/32 anonim ***** válasza:
96%
Itt az a legnagyobb baj, hogy a kedves párod nem áll ki érted.Elgondolkodtató a jövőtökre nézve.
2016. okt. 10. 18:47
 16/32 anonim ***** válasza:
97%
Én 20 éve lakom az anyósommal, és sose kaptunk össze... a férjemmel igen, és anyós mindig mellém áll :D
2016. okt. 10. 18:51
 17/32 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem a párod már 10 éves kisgyerek, hogy anyucival a mamához kell igyekezni ebédre!

Ha nem fogadják el, hogy te is a családhoz tartozol, akkor te is viszonyulj úgy hozzájuk, hogy ők neked senkik!

Csináld azt, hogy te magadnak csinálsz programot akár vasárnap, akár szombaton, szerdán stb.. és EGYEDÜL menj el, vagy barátokkal, a párod zárd ki a saját szervezésű programodból! De menj is el nélküle, és érezd jól magad, ne vedd fel a telefont, ne reagálj hazaérésig semmire!

Ha nem tetszik a párodnak, akkor meg pukkadjon meg, ő is ugyanezt csinálja veled.

Család ide vagy oda, érzelmileg zsarolják ezzel a párod, hogy nagymama meg hagyomány.. Sajnos nem tudják elfogadni, hogy párod felnőtt ember, saját élettel.

És ha a párod nem véd meg, elfogadja, hogy r*b*ncnak gondol a vénlány, akkor el kéne beszélgetned pároddal, hogy miért nem szól ez ellen semmit, hogy nemtán ő is egyetért-e ezzel, hogy szó nélkül lenyeli ezeket.

Párod családja választás elé akarja állítani a párodat, és ha a párod ilyen nyámnyila, hogy nem mer a sarkára állni, akkor nem lesz így hosszútávú kapcsolat.

Ha pedig ez párod szerint így rendben van azért nem szól, akkor lehet párod sem gondolkodik hosszabb kapcsolatban.

Ezt a problémát csak a párod tudja megoldani, anyósékkal nem érdemes összebalhéznod, mert nem lesz jobb.

Párodnak kéne, hogy benőjön a feje lágya, vagy mehet amerre lát!

2016. okt. 10. 18:52
 18/32 anonim ***** válasza:
82%

javítás:

*párod már nem 10 éves

2016. okt. 10. 18:53
 19/32 anonim ***** válasza:
10%
Mivel csak a párod és nem a férjed, anyósod sincs! Akkor is, ha ma sokan élnek együtt házasság nélkül. Ha valóban szeretne a párod és veled akarná leélni az életét, akkor feleségül venne. Akkor te is családhoz tartoznál és a szavad is érne valamit.
2016. okt. 10. 18:56
 20/32 anonim ***** válasza:
84%
Na, a nagymami is megérkezett.
2016. okt. 10. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!