9 hós múlt kisfiam, de amióta megszületett anyósom mindenbe beleszól, véleményt alkot, tanácsokat ad, hiába kértem ezerszer illedelmesen, hogy ne tegye. Mit tehetnék?
Nem áll le, hátam mögött férjemnek is folyamatosan mondja mit hogy kellene tennem. Semmi sem jó neki, csak az ahogy ő gondolja. Már állandósultak a viták miatta férjemmel.. Mit tegyek, hogy állíthatom le erről a folyamatos beleszólásról, kioktatásról?
Ha jön unokázni, engem figyel, mit hogy teszek, mindent megkérdez, aztán meg a hátam mögött lehülyéz másoknak.
Szépen nevelem a kisfiam, mindent megteszek érte, de mindig csak a kéretlen tanácsokat kapom, neki semmi sem jó úgy ahogy én teszem...
Már belefáradtam ebbe... mit tehetnék?Nagyon fáj ahogy viselkedik, és hogy ő az egyetlen élő nagymamája a kisfiamnak.
Mindent megteszek a fiáért is, és az unokáját is nagy szeretetben nevelem. Velük is kedves vagyok... de mégis ezt kapom. El vagyok keseredve.
És mindez csak egy szelete annak amit tesz..
Valóban a férjeddel kellene összezárni, "kedves mamát" meg diplomatikusan, kedvesen átereszteni a füleden. - Valóban az a gond, hogy a férjed talán még nem vált le igazán anyukájáról. - Vigyázz, leszidni róla nem tudod...!!! - De jó hír, hogy jobb eszközeid vannak mint "anyucinak". :)
őt ajánlom, vagy Mike Sámuel házasságról szóló előadásait, sokat segített nekem...:)
https://www.youtube.com/watch?v=SjNo8uZk31E&list=PLDF637E887..
Ó, bár ennyire egyszerű lenne...
Hogy is volt a Te szüleiddel? - Vajon nem hasonlít a kapcsaolatotok? - Vajon neked elmondja a férjed a gondolatait? - vagy inkább hallgat mint az anyukájával szemben?
Az ember általában beválasztja a párját, akivel megoldhatja gyerekkora problémáit...
Itt nem a férjed a hibás... - ez a kettőtök közös harca... - nem egymás ellen, hanem a házasságotokért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!