Létezik olyan, hogy egy férj megerőszakolja a feleségét?
A közelmúltban mutatta be a barátom a családját.
Az eltelt rövid időben feltűnt azonban, hogy a párommal milyen hideg és kimért az édesanyja.
Nekem olyan szokatlan volt, hiszen rendes és értelmes férfi.
A barátom nagynénje mesélte, hogy a párom szülei válás előtt álltak, az édesanyja elhidegült a édesapjától, aki a vita hevében, a felesége akarata ellenére szeretkezett az édesanyjával, és ekkor fogant a barátom.
De létezik erőszak egy házasságon belül?
Már mièrt ne lehetne????
Ha nem akarja a nő, s a fèrfi mègis megteszi, az erőszak.
Váláskor a nők azt a szexet is erőszaknak állítják be, amit amúgy ők is akarnak.
Amúgy jogilag igen, mert betű szerint értelmezve a törvényt, kvázi minden szex előtt kellene egy írásos beleegyező nyilatkozat mindkét féltől. Persze a törvény is túlspilázza a dolgokat, mert például ah amikor a nő élvez, és azt kiabálja, hogy óh ne, akkor abba kellene hagyni hivatalosan.
Amikor az állatkertben a gorilla berántja az asszonyt, és neki áll megszexelni,
az asszony meg kikiabál a férjének, hogy
- Géza! Mit csináljak?
Az meg visszakiabál, hogy
- csak azt amit ilyenkor szoktál.
- Mond neki is, hogy fáj a fejed.
Létezik. Pontosan ezért váltam el.
Pszichikai terrorban tart a másik, az is erőszak. Persze a volt férjem szerint az nem erőszak ha én is "beleegyezem". Közben a poklot jártam meg. De én voltam a hülye, hogy évekig tűrtem. Ő persze nem értette miért válunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!