Anyósom leépítettem a hülye tanácsaival, de most a férjem traktálja, aki hisz neki. Emiatt vesszünk össze? :- (
Ne vesszél össze vele. Csináld meg egyszer, hogy az ilyen szituban közlöd, hogy rendben, akkor csitítgassa ő a gyereket, te meg elmész, majd szoptatási időre hazajössz. Fogd a táskád és lépj le.
Szerintem többet nem merül fel a probléma.
Adtam a férjemnek felicitasos füzetet, linkeket küldtem, de szerinte a neten bárki írhat hülyeséget.
Nem értem, egyáltalán hogy gondolja ezt az éheztetest? :-(((
Azt mondta, így nem lehet tervezni, ugye ha nem evett x időben és ki akartunk menni akkor vagy csúsztunk, vagy kint álltunk meg szoptatni. Szerinte ez nem állapot, ha nem eszik kajaidőben, majd fog a következőben, mert akkor nagyon éhes lesz...
Bocs de neked nem anyosoddal hanem a ferjeddel van gondod.
Próbálj vele beszelni, nalunk mindent közösen döntünk el, de meg egyik gyereknel se volt tema a szoptatás, az az en kompetenciám volt.... Sose akarta megmondani hogyan kene...
Én gyerekem,te szoptatthattad úgy a gyereked ahogy te akarod
.. ebbe nincs beleszólásod. Kedves anyós
Hallgass a szívedre, te döntésed szeretnéd szoptatni a kicsit
Igen, tényleg mehetett volna másik kategóriába.
Mivel én vagyok a gyerekkel napközben és én szoptatom sok mindent nem tud tenni, eddig nem is érdekelte, csak ma anyóslátogatás után hirtelen szoptatási tanácsadó lett.
Anyósnak több kutyája van, lehet már velük keveri a gyereknevelést? :-P
Én gyerekem,te szoptatthattad úgy a gyereked ahogy te akarod
.. ebbe nincs beleszólásod. Kedves anyós
Hallgass a szívedre, te döntésed szeretnéd szoptatni a kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!