Anyósom leépítettem a hülye tanácsaival, de most a férjem traktálja, aki hisz neki. Emiatt vesszünk össze? :- (
Rakj lakatot a hűtőre és közöld, hogy csak fél naponta ehet...
amúgy meg fogd a gyereket és költözz haza anyádékhoz egy hétre, akkor majd észhez tér!
Mondd meg a férjednek, hogy manapság már nem ilyen barbár módon megy a gyerek "nevelés". 4 hónapos kisbabát nem lehet órákig éheztetni, csak mert kitalálta, hogy ez a "rendszer". Főleg úgy, hogy nem is ő szoptat, szóval fogja be a lepénylesőjét a drágalátos mindentudó anyucikájával együtt! :@
Amúgy igen, jól írják:
- lépj le az éhségtől ordító gyerek mellől, hogy majd akkor ő csitítgassa
- rakj zárat a hűtőre azzal, hogy csak félnaponta ehet, és ha akkor nem kell neki, így járt, ha éhes éhes (ilysn kicsi babának amúgy 2-3 óránként kell ennie, sőt sűrűbben is, ha úgy kívànja, hisz az első 1 évben kb. 30 cm-t nő és meg3xozódik a testsúlya, amihez kell az étel, szóval pont nem ezekben a kritikus hónapokban kéne eljátszani, hogy ki a "nagyfőnök")
Jezusom. Ezen teljesen kiakadtam. Nem adta oda neked a gyereket amikor az éhesen sirdogalt?! Anyám...
En az éhesen üvöltő gyereket képtelen lennek másra hagyni, hogy az vigasztalja. Szívem szakadna meg. Beszéljetek ezt meg. Hülye anyósok mindent jobban tudnak (tisztelet a kivételnek)...
19-es, az normális, hogy a nevelést megbeszélik, de az etetést? Azt sem tudják, még milyen babát dob nekik a gép, és a szoptatáson gondolkozzanak? Szerintem ez az egyetlen alkalom, amikor a normális férfi reakció a vállhúzogatás.
- Na és, szívem, ha lesz egyszer gyerekünk, mikor fogjuk etetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!