Létezik olyan, hogy egy férj megerőszakolja a feleségét?
A közelmúltban mutatta be a barátom a családját.
Az eltelt rövid időben feltűnt azonban, hogy a párommal milyen hideg és kimért az édesanyja.
Nekem olyan szokatlan volt, hiszen rendes és értelmes férfi.
A barátom nagynénje mesélte, hogy a párom szülei válás előtt álltak, az édesanyja elhidegült a édesapjától, aki a vita hevében, a felesége akarata ellenére szeretkezett az édesanyjával, és ekkor fogant a barátom.
De létezik erőszak egy házasságon belül?
Erőszak : valakinek az AKARATA ellenére tenni valamit.
Igen, létezik.
Az, hogy van egy papírjuk róla, hogy társadalmilag összetartoznak, csak szomorúbbá teszi a helyzetet.
Házasságkötésnek hívják, ami nem egyenlő azzal, hogy mindig mindenkor akarnia kell.
Te most szívatsz? Annak az idióta elmeroggyant srácnak vagy a barátnője, aki szerint kapcsolatban nincs erőszak?! Ott már egyszer falnak mentünk a korlátoltságától, ne csináld te is!
Igen, létezik, bármi, ami a másik akarata ellenére történik, erőszak!
Bocs, hogy beleugatok, de akarata ellenére szeretkezett és a megerőszakolta nekem nem ugyanaz.
Volt, hogy a pasim nem akarta megérteni, hogy nem, és addig nyomult, amíg a végén inkább hagytam magam, tehát erőszakról nem beszélhetek, nem volt fájdalmas, de az tény, hogy a pasit többé látni se akartam, úgy megundorodtam tőle.
És van a házasságon belüli erőszak, ami talán még rosszabb is, mintha idegen követné el.
addig nyomult, amíg a végén inkább hagytam magam
ez bizony erőszak. NEm attól válik azzá, hogy fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!