Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Fiús anyósok, miért?

Fiús anyósok, miért?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek, de én fiús anyukákat szeretnék kérdezni, megérteni azt, hogy miért nem veszitek észre, hogy már nem ti vagytok az elsők és miért kell addig elmenni, hogy megutáljanak titeket, aztán ráfogni mindent a másikra? Jelzem mégegyszer, tisztelet a kivételnek, mert VAN ilyen! Saját tapasztalat! Nem lehetne békében élni, egymás mellett?

Ha két ember igazán szereti egymást, úgysem tudtok ellene semmit sem tenni, csak azt, hogy nem lesz unokátok, mert az ember elmenekül az ország másik végébe és ezt is ránk fogjátok, hogy eltiltjuk!

2016. szept. 4. 18:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%

Általában a legnagyobb franc a férj ilyenkor. Nem vállalja fel a konfliktust egyik oldalon sem, csupán egyik szoknya mellől a másikhoz fut.

Érett, felnőtt gondolkozású nő otthagyja anyuci pici fiacskáját, és inkább szenved pár hónapot, mint évekig csatározik egy konfliktuskerülő férfi és az anyja miatt.

Egyszer beleszaladtam én is ebbe, egy évig tartott, majd összeköltözésnél kibukott, hogy mindennap bejár anyuhoz, meg hétvégén is oda kell menni. Kompromisszumot kértem de nem kaptam. Visszaküldtem inkább a pasit, aki azóta is az anyja markában van.

A lányod, bár nem úgy tűnik, jól járt.

2016. szept. 4. 21:46
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
A ferjem anyja is eleg "eroszakos" tipus.Neki nincs parja igy jobban tamaszkodna a gyerekeire,eddig ok. Viszont azt akarja mindenben o legyen az elso,mindenki masnak a problemaja raer.Ugy nevelte a gyerekeit,hogy kucsit se legyenek onnalloak es ezzel is magahoz lancolja oket.Parom nem ilyen,o megtaulta magatol is jobban hogyan boldoguljon egyedul. Van neki egy lanytestvere,na o tenyleg eletkeptelen,nehany pasi elmenekult mar mert hagyta,hogy mindenbe beleszoljanak.Fius es lanyos anyosok is lehetnek ilyenek e kozott nem hinnem,hogy lenne kulonbseg.A legnehezebb az mikor valaki egyke. Ha tesok vannak ott az urolso aki kirepul a feszekbol vagy a kedvenc az akihez foggsl korommel ragaszkodik a szulo. Manapsag sok valasnak koszonhetoen a szulok tobbsege anyagilag sem all tul jol.Ha nincs par akkor a gyerek veszi at az a kiesett kenyerkereso szerepet. Oke,ha segit hisz egyutt konnyebb.De sokan rgymas veret szivjak,a szulo meg mindig kiosztana a parancsot,dirigal, holott orulnie kene egyaltalan,hogy szamithat a gyetekere es neki is tenni azert,h a fia lanya elkezdhessen onallo eletet is elni ahogy ez termeszetes lenne.Igen sokan hasznaljak fejostehennek a gyereket,megesik ez forditva is persze. En is jobban,szivesebben segitek es adok ugy es annak aki nem kenyszeriti ki maganak hanem szivesen fogadja es nem varja el allandoan foleg ha pl nem is elek mar otthon. Persze ha otthon el az ember es keres,akkor lead x osszeget rezsire kajara stb. Mikor en otthon laktam es dolgoztam minden penzem elszedtek. Mikor mondtam,hogy elkoltozok akkor azzal jottek,hogy nem helyes dontes az es ha elmegyek es balul.sikerulnek dolgok nem nagyon mehetek haza es jol gondoljam meg. Elmentem es azota mar sajat csaladom van lassan 10eve ennek, ha vmi lenne is inkabb mennek albibe egy szobaba mint vissza. Van egy ket tesom akiket meg mindig lehuznak, leadjak a penzt nekik alig marad v semmi. Ok azt se tudjak mibe kerul egy kilo kenyer,de otthon azt mondjak draha minden es egyre dragabb,ugy h egy otossel tizessel tobbet adjal, v add ide az egeszet es en mrgcsinalom a reggelid is.
2016. szept. 5. 04:36
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Utolso vagyok...bocsi a helyesirasi hibakert,telorol voltam.
2016. szept. 5. 04:56
 14/20 Andizsuzsi ***** válasza:
53%

"Általában a legnagyobb franc a férj ilyenkor. Nem vállalja fel a konfliktust egyik oldalon sem, csupán egyik szoknya mellől a másikhoz fut."

Mert szereti mindkettőt. A gyereknek az komoly szenvedés szerintem, ha választania kell az anyja és a párja között. Ezért nagy a felelősség a szülőkön, hogy okosan tudják a gyereket elengedni úgy, hogy tudja, hogy bármikor hazamehet, otthon mindig szívesen várják, de nem kötik magukhoz. Nehéz. Aki még nem próbálta, nem tudja, mennyire.

2016. szept. 5. 08:16
 15/20 anonim ***** válasza:
72%

Nem választania kellett volna, csak ésszerű kompromisszumot kértem, anno.

Mint kiderült az anyjából és belőlem is kicsavarta a törődést, és konfliktuskerülésből össze-vissza hamukázott.

Persze, valahol megértem, de szenvedtem emiatt eleget.

Hát még az exem mennyit fog szenvedni. 32 éves, azóta se tudott elköltözni, de már nem is fog. Anyuka négy órában kezdett dolgozni, hogy "gondoskodhasson a fiáról" úgy hat éve, hamarosan nyugdíjas, és nagy valószínűséggel az exem fogja élete végéig eltartani. Egy fitt, egészséges nőről beszélünk, szóval lesz az még húsz év. Úgy élnek majdnem mint férj és feleség.

Közel lakunk egymáshoz, szoktunk beszélgetni amolyan általános témákban, és panaszkodik a srác, hogy egy-két hónap után vége a kapcsolatainak. Emellett persze élvezi a gyerekszerepet, anyuka meg örül, hogy sokáig fiatal marad.

2016. szept. 5. 09:19
 16/20 Andizsuzsi ***** válasza:

ma 09:19

Ezért mondtam, hogy elsősorban a szülőké a felelősség.

2016. szept. 5. 09:30
 17/20 anonim ***** válasza:
17%

De hát, könyörgöm, tényleg az anyja az első. Aki életet adott neki, aki törődött vele, aki ápolta, amikor beteg volt, aki aggódott érte, és aki olyab finomra főzte neki az ételeket, ahogy a feleség lehet, hogy 20 év alatt sem tudja.

A feleség a második, akárhogy is nézzük. Sőt, ha lánya is lesz, akkor könnyen lehet, hogy még a lánya is előbbre kerül, mint a feleség, hiába a lányuk anyja, aki által megkapta a halhatatlanságot.

Felesége lehet akárhány egy férfinek, de anyja csak egy van, lánya sem lehet olyan sok, hogy a felesége mögé helyezze őket. Nem a pillanatnyi hasznosság, használhatóság számít, csak bele kell gondolni.

2016. szept. 13. 05:55
 18/20 21959 ***** válasza:
79%

Kedves Utolsó!

Nem kell könyörögj, mert már nem az anya az első...Ez az élet rendje. Tisztelni és szeretni kell, ha olyan a magatartása. Ha nem, és azon áskálódik, hogy a fiatal párt szédszedje, akkor örüljön neki, hogy tartják vele a kapcsolatot.

A másik: A végén behánytam majdnem. Téged használni szoktak vagy te használod a nőket? Az utolsó mondatod mutatta meg, hogy milyen gondolkodásod és életfelfogásod van. Ne haragudj, de undorító!

2016. szept. 14. 06:56
 19/20 21959 ***** válasza:
79%
Ami még kimaradt, kedves Utolsó! De! Tudja finomra főzni, sőt!!!!! Még finomabbra elhiheted! Ráz a hideg, üvölt a válaszból a nárcisztikus gondolkodásmód! Te vagy egy tipikus anyuka lehetsz, vagy bigámista, bélpoklos apuka vagy szerető!
2016. szept. 14. 07:30
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
21959; hát ez nem talált egyik sem.
2016. szept. 14. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!