Miért van az, hogy a fiús anyósok ilyen idióták, míg a lányosok nem?
Nincs egy házsártos anyósom, nem ez a kérdés lényege. Csak most itt olvasom a sok anyósos kérdést, és hihetetlen, hogy akiknek fiúk van, azok elvárják, hogy a feleségük kiszolgálja a pici fiúkat, sőt, ők is megteszik ezt. Nem elég kaját főzni mindennap, úgy, hogy az asszony is dolgozik közben, de még azt is elvárják, hogy az alsónadrágot, meg a zoknit kikészítsék.
Míg a lányos anyósok, sokkal lazábbak, nem ilyen begyöpösödött idióták.
Illetve kérdezném, az anyucik pici fiától, hogy nem ciki amikor anyátok ilyeneket benyög?
Utóbbira én is kíváncsi lennék. Pofámról sülne le a bőr, és anyu megkapná a magáét, az tuti.
Már attól hülyét kapok (és még mindig csak a "leszoktatás" fázisban vagyunk :D ), hogy mikor elmegyek "mindened megvan? Telefon, pénztárca, kulcs?"
Anyááááám :D Ilyenkor kiakadok. Nem vagyok 5 éves, ha itthon hagyom, akkor én szívom meg, hagyjon mindenki békén...
Ha meg tényleg itthon hagyok valamit, akkor rögtön jön, hogy én láttam, hogy itthon hagyod, direkt nem szóltam. Mondom nagyon helyes, maradjon is így. Nem ezt a választ szokta várni :D
Nálunk is pont fordítva van.
Na de amelyiknek fia meg lány is van. Na az a brutális..
Az én anyám is ilyen, pedig még nem is anyós. Borzasztó, de nem tudom, hogy tudnám leszoktatni...
Amikor meglátogatom, mindig csomagolni akar ennivalót még két napra. Mondom neki, nem kérek, van otthon. De olyan sok van, ő nem tudja megenni. Miért nem főzöl kevesebbet? Mert nem tudja kiszámolni pontosan. Mondom neki, akkor se kérek! Akkor egy kis süteményt. Nem! Lekvárt. Nem! Akkor majd ő hoz másnap. Nem, nem, nem!
Hiába mondom, hogy ne etessen már, nem kell engem ellátni, nem bír leszokni róla. Néha már tiszta ideg vagyok.
4-es ja persze...
Nálunk sincs így és előre leszögezem csak bizonyos emberekre vonatkozik a válaszom, nem általánosságban írom. Szerintem annak a generációnak egy része el lett cseszve. Régen ugye mindenki megtanulta mi a munka, hiszen a férfiaknak dolgozni a nőknek háztartást vezetni kellett. De aztán jött az az időszak mikor már a nők is dolgoztak, de ezek az anyák arra nem nevelték a gyereküket hogy ezekhez a változásokhoz igazodjanak. Ha nem arra nevelték volna őket, hogy a sejhajuk is ki lesz nyalva mikor a munkából hazaérnek, akkor nem lenne ennyi fáradt, lestrapál nő, nem lenne ennyi válás, nem lenne ennyi rosszul nevelt X generációs sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!