Miért van az, hogy a fiús anyósok ilyen idióták, míg a lányosok nem?
Nincs egy házsártos anyósom, nem ez a kérdés lényege. Csak most itt olvasom a sok anyósos kérdést, és hihetetlen, hogy akiknek fiúk van, azok elvárják, hogy a feleségük kiszolgálja a pici fiúkat, sőt, ők is megteszik ezt. Nem elég kaját főzni mindennap, úgy, hogy az asszony is dolgozik közben, de még azt is elvárják, hogy az alsónadrágot, meg a zoknit kikészítsék.
Míg a lányos anyósok, sokkal lazábbak, nem ilyen begyöpösödött idióták.
Illetve kérdezném, az anyucik pici fiától, hogy nem ciki amikor anyátok ilyeneket benyög?
11:40 értem a problémádat, de más helyzetben vagy, mint mi.
Egy szülőnek el kell engednie a felnőtt gyerekét, és nem tukmálni mindenfélét rá és a menyére, hogy a saját életüket tudják élni. Megfelelő távolság kell, se túl közel, se túl messze.
"Komolyan, amikor az idegesít titeket, hogy ételt akar adni vagy túl aggódó, akkor én akadok ki"
Komolyan ilyen retardált vagy? Az senkit sem zavarna. De mikor minden vacakért bántja az embereket az a megkeseredett vénasszony, semmi sem jó neki, és még olyan esetről is hallani hogy megpróbálja szétválasztani a fiacskáját a feleségétől. Na akkor is hiányozna? Persze mert piedesztálra emelted, mert neked ilyen nem jutott.
"Amikor meglátogatom, mindig csomagolni akar ennivalót még két napra. Mondom neki, nem kérek, van otthon. De olyan sok van, ő nem tudja megenni. Miért nem főzöl kevesebbet? Mert nem tudja kiszámolni pontosan. Mondom neki, akkor se kérek! Akkor egy kis süteményt. Nem! Lekvárt. Nem! Akkor majd ő hoz másnap. Nem, nem, nem!
Hiába mondom, hogy ne etessen már, nem kell engem ellátni, nem bír leszokni róla. Néha már tiszta ideg vagyok."
Erre reagáltam, te pedig olvasd el előbb és aztán aggass az emberre jelzőt, te szerencsétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!