Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért van az, hogy a fiús...

Miért van az, hogy a fiús anyósok ilyen idióták, míg a lányosok nem?

Figyelt kérdés

Nincs egy házsártos anyósom, nem ez a kérdés lényege. Csak most itt olvasom a sok anyósos kérdést, és hihetetlen, hogy akiknek fiúk van, azok elvárják, hogy a feleségük kiszolgálja a pici fiúkat, sőt, ők is megteszik ezt. Nem elég kaját főzni mindennap, úgy, hogy az asszony is dolgozik közben, de még azt is elvárják, hogy az alsónadrágot, meg a zoknit kikészítsék.

Míg a lányos anyósok, sokkal lazábbak, nem ilyen begyöpösödött idióták.

Illetve kérdezném, az anyucik pici fiától, hogy nem ciki amikor anyátok ilyeneket benyög?

#fiú #lány #anyós #jó anyós
2013. okt. 23. 11:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%

11:40 értem a problémádat, de más helyzetben vagy, mint mi.

Egy szülőnek el kell engednie a felnőtt gyerekét, és nem tukmálni mindenfélét rá és a menyére, hogy a saját életüket tudják élni. Megfelelő távolság kell, se túl közel, se túl messze.

2013. okt. 23. 12:02
 12/28 anonim ***** válasza:
56%

"Komolyan, amikor az idegesít titeket, hogy ételt akar adni vagy túl aggódó, akkor én akadok ki"

Komolyan ilyen retardált vagy? Az senkit sem zavarna. De mikor minden vacakért bántja az embereket az a megkeseredett vénasszony, semmi sem jó neki, és még olyan esetről is hallani hogy megpróbálja szétválasztani a fiacskáját a feleségétől. Na akkor is hiányozna? Persze mert piedesztálra emelted, mert neked ilyen nem jutott.

2013. okt. 23. 12:02
 13/28 anonim ***** válasza:
50%
a második 11:40-nek írtam.
2013. okt. 23. 12:03
 14/28 anonim ***** válasza:
39%

"Amikor meglátogatom, mindig csomagolni akar ennivalót még két napra. Mondom neki, nem kérek, van otthon. De olyan sok van, ő nem tudja megenni. Miért nem főzöl kevesebbet? Mert nem tudja kiszámolni pontosan. Mondom neki, akkor se kérek! Akkor egy kis süteményt. Nem! Lekvárt. Nem! Akkor majd ő hoz másnap. Nem, nem, nem!

Hiába mondom, hogy ne etessen már, nem kell engem ellátni, nem bír leszokni róla. Néha már tiszta ideg vagyok."

Erre reagáltam, te pedig olvasd el előbb és aztán aggass az emberre jelzőt, te szerencsétlen.

2013. okt. 23. 12:05
 15/28 anonim ***** válasza:
34%
Mert a nő sokkal többet tűr az anyjától mint a párja anyjától,a férfit meg általában nem érdekli az anyósa ráhagyja.
2013. okt. 23. 12:30
 16/28 anonim ***** válasza:
95%
Hát igen, ezért is nem megyek túl gyakran anyóshoz. Tartom a távolságot. Egy időben mentünk minden hétvégén, de aztán leszoktam a piszkálódásai miatt. A fiának nem is indoklom, miért, mert úgyis az lenne, hogy az anyja már öreg meg itt fáj neki, ott fáj, legyek elnéző és nem úgy van, ahogy én mondom. Amikor meg a szemere hányta, hogy a fia milyen, közöltem, hogy 30 évig ő nevelte. Ne rajtam kérje már számon. Áh, csak felhúzom magam. Előre utálom Mindenszenteket, mert jópofizni kell.
2013. okt. 23. 12:45
 17/28 anonim ***** válasza:
37%
Excsajommal is pont fordítva volt, ő is meg az anyja is azt várta el hogy a pici lányuk feneke folyton ki legyen nyalva.
2013. okt. 23. 14:18
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
14. Akkor írd oda szerencsecsomag!
2013. okt. 23. 15:03
 19/28 harleynagyi ***** válasza:
19%
talan csak anyit ..Egy anyanak 20 ev kell hogy fiat ferfinak nevelje es egy feleseg/baratnonek 2 honap hogy hulyet csinaljon belole
2013. okt. 23. 15:05
 20/28 anonim ***** válasza:
69%
10: Már bocs, de foglalkozz a te bajoddal és másoknak meg engedd meg, hogy foglalkozzon a saját bajával. Attól hogy a te szüleid és anyósod nem élnek, nem lesz jobb másnak a kapcsolata az anyósával. Jó lenne, ha nem akarnál a saját nyűgöddel másokat érzelmileg zsarolni és közben még sajnáltatni is magadat.
2013. okt. 23. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!