Kedves fiús anyukák (anyósok, nagymamák stb. )! Miért kell ezt csinálni?
én még nem találkoztam ilyen anyóssal-anyós jelölttel sem magamat sem a hugomat, barátnőimet illetően
már kezdtem is azt hinni, hogy egy duma csak a sok anyós vicc :)
vagy nekünk van mázlink, vagy te nem jártál szerencsével anyós témában
így vagy úgy, meg kell tanuld kezelni a saját jó életetek érdekében...és egy idős ember ritkán változik, így...:( sok sikert és boldogságot
Szia!
Az a baj, hogy sokszor elszalad a ló a fiús anyákkal. tudod, sok helyen él még az a szokás, hogy a lányt hadd vigyék már a franciba... a fiút meg tartják, amíg tudják. ez egy nagy butaság. Anyósom hál az égnek jól nevelte a férjemet, nem rohan rögtön oda minden gonddal. Jó, van hogy az én anyósom is túlzottan aggódik, és "tippeket" ad, hogy szerinte pl. miért sír a gyerek, de nem jön ide 2naponta felvilágosítani, hogy ezt így meg így kell. Még jó. Azt hiszem , ha nehezebb lenne az anyósom természete, akkor is elbírnék vele, de biztos hogy az idegeimen is táncolna.
Sajnos tényleg sok családban megtörténik ilyen .Én is átéltem ezt meg aanyám is és pont ezért(is) viselkedem máshogy a lányommal de ha fiam lenne akkor is engedném élni az életét.
A bnőm volt pasijával ugyanez volt az anyosnak senki nem jo mindig elmarja a lányokat a fiai mellől csak h ne maradjon egyedül,főz -mos kiszolgálja őket csak nehogy egyedül maradjon.
a Lányom 18 leérettségizett és már intéztem neki külföldi munkát 3 éve együt van eg y fiuval együtt dolgznak most jönnek haza mert másik orságba mennek majd és már intéztem nekik külön lakást arra az időre amig itthon vannak
szerintem ez a normális .
Viszont bármikor nyitva áll előtte az ajtó !!!
Szeretem őt .Ennyi
Előzönek: Hát hidd el iszonyatos szerencséd van és örülj neki, mert ritka kincs van a birtokodban. Az én párom anyukája is egy nagyon aranyos és kedves nő volt mindaddig, amig össze nem költöztünk...Azóta teljesen mindegy, hogy én mit csinálok és hogyan, semmi nem jó, mindenre megjegyzéseket tesz, de mindezt úgy, hogy ő nem akar beleszólni és nem akar kritizálni....... Semmiben nem hajlandó elfogadni, hogy én esetleg más vagyok, mint ő..Pedig én tényleg mindent megpróóbáltam, mindenben próbálok neki segíteni (az egyetlen vagyok a családjában, aki segít neki...), mindig meghallgatom stb. Úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy törödj bele, és próbáld meg amennyire csak lehet elkülöníteni a kis családodat tőle. Nem szabad nyíltan, mert akkor csak ellened fogja fordítani a párod (saját tapasztalat..), hanem próbáld meg a saját fegyverét ellene fordítani. Szemébe amennyire lehet próbálj kedvesnek tűnni, aki elfogadja a véleményét, aztán egyik füleden be, a másikon ki. És amennyire lehet olyan ritkán találkozzatok!Mi egy udvarban élünk, de valamennyire el lehet őket kerülni, nincs rá más mód, ha együtt akarok maradni a párommal. De ha valakinek van jobb ötlete, vagy akár neked valamit sikerült kitalálnok , akkor oszd meg velünk!!!!
Sok türelem és kitartás!!!!!!!!
"Lányom 18 leérettségizett és már intéztem neki külföldi munkát 3 éve együt van eg y fiuval együtt dolgznak most jönnek haza mert másik orságba mennek majd és már intéztem nekik külön lakást arra az időre amig itthon vannak"
az mért jó, hogy te intézed neki ezeket, ő egyedül nem tudná? ő béna magának munkát szerezni vagy mért az anyja csinálja ezeket helyette? nekem égett volna a fejem, ha anyám intézkedik helyettem...ez hogy néz ki? semmit nem kell tennie az állásért csak az ölébe pottyan minden? akkor ez nem olyan többfordulós interjús komoly állás, hanem olyan bárki jó akit ajánlanak? csak hogy lesz így önálló, ha mindent alá tolnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!