Összeveszett a család miattam, hetek óta nem szólnak, mit csináljak?
Őszinte leszek. Ha vagy olyan életképtelen és hülye, hogy ezt eltűröd, mind a férjed családjától, mind pedig a férjedtől, akkor meg is érdemled.
Egy életed van, a felén valószínűleg túl is vagy, és nem érdemes ám elpazarolni az idődet.
Ha még szeretnél 10-20 évet egészségesen és BOLDOGAN leélni, egy valóban szerető család és szerető férj mellett, akkor most elhatározod magad és lépsz. Hagyd ott az egész bandát a férjeddel együtt. Szerinted egy ilyen ember, aki szerint neked tudnod kell, hol a helyed a gerinctelen, undorító, aljas családjában, és aki szerint mindent el kell tűrnöd tőlük, és aki a szüleivel együtt csak az anyagiak miatt tud aggódni, szerinted egy ilyen ember szeret téged? Komolyan ennyire semmire tartod magad, hogy úgy érzed, csak ennyit érdemelsz? Tényleg így akarod leélni az életed? Mert ezek az emberek nem fognak változni. Egy utolsó kis senki, semmi, egy rongyos, sz**os lábtörlő vagy a szemükben és az is leszel mindig. Ez kell neked?
Nem tudom, hány éve viseled ezt el, és eleve miért szültél gyereket ilyen undorító családba, de most még nem késő menekülni. A helyedben a gyerekemnek sem akarnék ilyen nyomorult sorsot, hogy egy ilyen családban kelljen felnőnie.
Ha ilyet leosztana nekem a férjem/párom, akkor azonnal faképnél hagynám. Hogy hol a helyem? Az ő idióta családjában sehol.
Egyébként abszolút megértem azt a kommentet, meg is érdemelte, de jobban is lehetett volna kezelni a helyzetet. Az ilyen gyökereket le kell tiltani a fenébe.
Húú,de felidegesítettem magam ezen. Az a baj,hogy azt sem tudom mondani,hogy hihetetlen,hogy ilyen emberek vannak,mert sajnos ez már nem meglepő a mai világban.
Tudom,hogy nehéz lehet neked,én is voltam ill.vagyok hasonló helyzetben,bár kevésbé vészes a helyzet az anyósommal. Engem azért néz le az anyósom,mert vidéki vagyok ők pedig budapestiek. Egy kis megyeszékhelyen élek amiről azt sem tudta,hogy az,holott mindig büszkélkedik,hogy a 4.diplomáját szerezte meg és hova megy mindig nyaralni. Teljesen fennakadt a szeme mikor mondtam,hogy vidéki vagyok és panelban lakom. Azt hitte,hogy én hétvégente kapálok és csirkéket nevelek. Utána megkérdezte,hogy én hogy tudok olyan lepra helyen élni és berregtette a hangját. Majd hirtelen ránézett a fiára és megkérdezte flegmán hogy mégis hogyan találkoztunk.Én amúgy visszaszóltam neki már többször is azóta mintha már kedvelne kicsit,de ahhoz kellett az,hogy a barátom kiálljon mellettem.
Visszatérve rátok,én úgy gondolom,hogy a férjednek ki kellene állnod 100%-ban melletted. Ülj le vele és mondj el minden problémát neki,mindent. Légy talpraesett,ne hagyd,hogy megszégyenítsen az anyósod. Ha kell szólj neki vissza valami frappánsat. Ha nem érti meg,hogy az emberi értéket nem pénzben mérik akkor én hanyagolnám őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!