AZ anyós-após utál engem?!
Te kerülöd őket, ők pedig ezt érezve tartják tőled a két lépés távolságot, ami miatt te még távolabb tartod magad tőlük, amitől ők már három lépést tartanak tőled...
Egy ördögi kör, próbálj meg kiszakadni belőle és nyitni feléjük. Egy kedves mosoly, néhány jó szó csodákra képes.
És könyörgöm, tanulj meg fogalmazni és helyesen írni, alig érthető, amit leírtál, ez ha majd elkezdesz dolgozni, nagyon gáz lesz.
"Úgy látom félsz tőlem"-ez nem egy goromba beszólás,hanem viccelődve próbálta megtörni a jeget...esetedben sikertelenül.
"na ki pihentétek magatokat hétv.?"- Ez szintén NEM beszólás,csak egy egyszerű kérdés. De persze,te TUDOD hogy csak azért mondta,mert féltékeny és félti a fia pénzét...
"Még a fiam haza jön?"-ez szintén nem lenézés,hanem egy édesanya egyszerű érdeklődése.
Ha a testvér barátnőjét jobban kedvelik,annak az az oda,hogy neki elviselhető a személyisége. Komoly gondok vannak veled,csoda,hogy a párod el bír viselni. Senki semmi rosszat nem mond neked,de te minden szóba az ellenségeskedést igyekszel beleképzelni,gyakorlatilag bele vagy feszülve,hogy végre bele tudj kötni valamibe. Tudod mi a beszólás? Mikor exem anyja mikor hazaért már ordít,hogy takarodjak a helyemre a konyhába... És igazából kedvelt,csak ő egy ilyen ember volt... Történeteket fantáziálsz ki,bebeszéled magadnak,hogy ki mit gondol igazából, süt belőled a rosszindulat. Amúgy előfordulhat,hogy mostanra tényleg nem kedvelnek, én sem kedvelnék egy libát,akinek mindennel baja van,folyamatosan játssza az áldozatot meg húzogatja a száját mindenre, nem lehet hozzá szólni,mert ugye ki tudja min fog megsértődni.
Nekem ebből a szülinapozásból is annyi jött le,hogy kedvesen meghívtak,nem akartak kihagyni, te rohadtul nem akartál velük együtt lenni...ebben is ők a hibásak,ugye? Ezek után mindenki jól elvolt,te ültél kukán végig,mert rühelled őket és degradál hozzájuk szólni...még mindig ők a hibásak,igaz? Mikor valaki mert egy udvarias kérdést feltenni,azt is beszólásnak fogod fel...
Ha tényleg nem kedvelnek,annak csakis te vagy az oka. Mit teszel érte,hogy kedveljenek? Mert amint leírod csak vágod magad alatt a fát. Meg majd még egy ilyen nem létező "beszólás" és te majd jól megmondod? Mit? Most sem tudtál egyetlen olyan dolgot sem leírni,ami valós sértés lett volna. A helyesírásod és fogalmazásod alapján nem várom tőled,hogy megértsd,de legalább a párodra való tekintettel próbáld tisztelni a szüleit,akikkel egyébként semmi gond. Kedvesen beszélgetni velük,odafigyelni rájuk,nem egyből ráharapni minden szavukra,hogy hogy lehetne kiforgatni... Szerinted te az ő szemükben milyen vagy? Közvetlen,aranyos,kedves kislány,aki igazán kedveli őket?
ebből még mindig semmi rossz nem jön le. Egyszerűen a másik lánnyal jobban megtalálják a hangot, ennyit. Ettől még nem utálnak és após nyitni próbált feléd a"félsz tőlem" dumával mert remélte kiderül mi a frász bajod van. Mond el mit gondolsz és lehet nevetve válaszolják hogy semmi és kiderül, hogy csak a te agyszüleményed volt az egész.
nálunk a sógor feleségét jobban szeretik pedig mindig rájuk rakják a kölyköt meg minden,de hasonló típusúak és jobban megértik egymást ettől én visszahúzódóbb lettem de próbálok ebből kitörni. Tény valószínüleg nem kedvelnek,de nem is utálnak csak szimplán nem értenek téged.És ne haragudj de úgy reagálod le az egészet mint egy tizenéves tini.
Szerintem sincs semmi olyan ami az utálatot fejezné ki.
Mikor a mi kapcsolatunk komolyodott és féltették a szegény kicsi fiúkat akkor én voltam a k.urva aki elveszi a fiúkat, a pénzét stb.. Mindenhol húztak vontak stb.. Na ez utálat volt, nem jogos , nem valós de utálat volt. Ehhez te fényévekre vagy. Most 8 évvel később én vagyok a szent, a jó meny, már előre sajnálom azt a szegény lányt akivel a sógorom fog összejönni, gondolhatod ő is mit kap majd, ráadásul ott leszek én aki "most nagyon jó" . Már előre sajnálom.
Neked kérdező nem nyalni kell, hanem beilleszkedni a társaságba, barátságosnak lenni, kedvesnek ami nem azt jelenti hogy elmosogatsz a konyhában. Te nézed le saját magad és ez a nagy baj. Hidd el mi nem hazudunk, reálisan látunk, fogadd meg és így megtudod majd tartani a barátodat. A rémképeiddel nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!