Lassan 1 éve hogy eggyütt vagyunk A párommal. Még olyan szinten vagyunk hogy mind2en othon lakunk. Hétvégenként egymásnál alszunk eddig nem volt belőle probléma soha. Az én szüleim elfűgadják a páromat sőt, fiúknak tekintik. Viszont a párom szülei már nem ennyire kedvesek velem. Ezt észre vettem már a leg elején is. Viszont kB.fél év után szóltam csak a páromnak hogy a szülei nem kedvelnek. Húsvét volt amikor ugye az após el jött meg önteni. És utánna kezdődőtt az a tipikus "nem kedvellek" viselkedés. Tudni kell hogx az após külföldön dolgozik kB 3-4hétig kint van aztán 2hétig ithon. Amikor nincs ithon az anyós tök kedves. De amikor haja jön az férje már kötekedik. Páromnak 1 huga van és 1 báttya. A báttyának barátnője aki persze csili-vili nagy házban él. Tegnap születésnapja volt es párom szülei készültek oda. Én nem szerettem volna oda menni mert nem érzem magamat jól az ők társaságukba de illő volt hát mentem. Lényeg az hogy az após az érkezésünkor és végig rám se nézett sőt még nem is köszönt. Kellemetlen volt végig.Az anyós többször is be szólt ugy hogy mindenki ott volt. (hétvégén strandoltunk a párommal) az anyós be szólt hogy "na ki pihentétek magatokat hétv.?" Holott tudom hogy ezt azert mondta mert féltékeny és félti a fia pénzét. Nagy spórolósak eggyébbkent. Alig vártam h elhúzzak onnan. Végig csak csendbe ultem nem is tudtam mit szóljak. Ők jól szórakoztak. Párom se az a szószátyár. Hiába mondom neki hogy szemmel láthatóan nem kedvelnek ő valahogy nem hiszi el. Meg neki ez nem lényeges. Amikor távoztunk mondtam hogy othon széjjel vagyunk takarítok nekem muszály mennem. Erre az anyos be vágja "Még a fiam haza jön?" Én rá vágtam "még ma haza kerül" annyira rosszul esik hogy le néznek...semmibe vesznek. Szerintetek mit csináljak. Ignoráljam? Mert én "nyalni" nekik tuti nem fogok.
Egyetértek az előttem szólókkal, leginkább 7-essel.
Elképzelni nem tudom, hogy miért kell rosszat belemagyarázni abba a kérdésbe, hogy "na ki pihentétek magatokat hétv.?".
Szerintem te totál önbizalomhiányos vagy, némi paranoiával megtűzdelve. Azt képzeled mindenki lenéz, meg ellenséges veled.
Élhetsz így, de a magad életét fogod tönkre tenni, továbbá a párodét, ill. ha gyereketek lesz, akkor az övét.
2016. júl. 8. 10:20
12/19 anonim válasza:
hat itt inkabb veled van a baj…
jo sok hulyeseget beleképzelsz a dolgokba….
megpaskolta a vállad, hogy félsz tole, nekem ebbol az jon le, h ok probálnak nyitni feléd, beszélgetni veled..te meg, mint egy kuka ott ulsz.
2016. júl. 8. 10:44
13/19 anonim válasza:
Mi az a mindkettően?
Amúgy belebeszélsz minden hülyeséget, bemagyarázod a párodnak is, párod legyint, hogy hülyeség, te meg kiakadsz.
Mégis mit szeretnél, hogy beszéljenek veled? Álljanak az ajtóban süteménnyel?
2016. júl. 8. 11:48
14/19 anonim válasza:
Hol voltál magyarórák helyett? A helyesírásod kétségbeejtő, alig lehet olvasni és értelmezni a szövegedet.
Szerintem a párod szülei szinte küzdenek azért, hogy társalgásra birjanak téged, nagyon nehezen oldódsz a körükben. Te vagy a vendég, neked kell alkalmazkodni, megtalálni a módját a társalgásnak. Apósjelölted talán erősebb egyéniség, mint a párod, elég kemény dolog három gyerekre összehozni a pénzt külföldi melóval. Nem kell gunyolódni a spóroláson, azt a legtöbb családban muszáj. Próbálj meg kedvesebb lenni, barátságosabb, nem ellenségeid ők, de neked is lehetőséget kell adni arra, hogy kedveljenek.
2016. júl. 8. 17:49
15/19 anonim válasza:
Segítenék, de én ezt nem bírom elolvasni...
Fáj a fejem a hibáktól.:(
2016. júl. 8. 17:51
16/19 Helenka66 válasza:
Aki nem tud helyesen írni, annak a mondandóját sem szokták komolyan venni. Ezt egy analfabéta írta.
2016. júl. 12. 19:31
17/19 anonim válasza:
Te senki felé nem nyitsz beképzelsz mindent
Elég rosszindulatú vagy
2016. aug. 7. 03:55
18/19 anonim válasza:
De ebben mi a rossz,hogy megkérdezte kipihentétek-e magatok? Nem értem!
2016. okt. 14. 20:56
19/19 A kérdező kommentje:
hat köszi a válaszokat, azota mar naggyabol meg oldodtak a problemat. És a helyesirasi problema azert van mert szlovakiai vagyok. én orulok h legalabb igy kitudom fejezni magamat normalisan magyarul, eggyesek itt a kornyéken beszélik a nyelvet viszont ritka aki tud irni is helyesen. probalkozok... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!