Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hazudnak, átvernek?

Kere83 kérdése:

Hazudnak, átvernek?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy apósom, a fiam születése óta nem jött látogatóba, ennek fél éve lesz pár napon belül. A feleségem is azt mondja, hogy nem tudja mi van vele. Most kiderült, hogy a feleségem, elhordja a gyereket az apjához, látha, és ahogy en hallottam a dolgokat, egész jóban vannak. Mi tevő legyek?

2016. júl. 1. 23:46
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Talán tudja, hogy utáljátok egymást, és így akar mindkettőtöket megkímélni egymás látásától.
2016. júl. 2. 00:10
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Miért baj, hogy valaki a saját apjával jóban van?
2016. júl. 2. 00:12
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

nem értem mit kel ezen kibukni

nyilván nem tudtok egy szobában békében meg lenni ezért mindenki helyzetét megkönyiti

2016. júl. 2. 00:14
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Első körben nézz magadba, hogy miért kell titkolózniuk előtted!
2016. júl. 2. 00:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem voltunk rosszban, nem utáljuk egymást. Állítólag most éli 2. gyerekkorát, látogatóba sem jött, nem is akart és nem is vette a fáradtságot eddig. Ezzel szemben a feleségemet nagyon jól tudja manipulálni. Nekem azt hazudja hogy nem akarja az apját látni sem, ezzel szemben közben pedig vígan jár hozzá.
2016. júl. 2. 00:25
 6/9 anonim ***** válasza:
98%
Hát elbeszélgethetnél a feleségeddel.
2016. júl. 2. 00:25
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
Óó az én nagyapám pont ugyanezt műveli anyammal :D manipulálja.. fuhh agyamra ment, otthagytam az egész bagázst.
2016. júl. 2. 00:30
 8/9 Snorri ***** válasza:
A hazugságnak soha nincs jó vége. Beszélj vele, mond meg, hogy neked ez, hogy hazudott, nagyon rosszul esett. Mi értelme? Te nem vagy ellene a kapcsolatnak...
2016. júl. 2. 06:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy apósod már nincs egészen rendben szellemileg, és a feleséged ezt szégyelli... Beszélgess el a feleségeddel, valami nyilván nem stimmel, valamilyen helyzetet a nejednek meg kell oldania és lehet, hogy rosszul csinálja, sőt, szinte biztos... Jóindulatúan közelitsd meg a dolgot, ha korábban jóban voltatok az apósoddal, akkor valami megváltozhatott az apósoddal vagy a környezetében...a feleségednek nagyobb bizalommal kellene lennie irántad, de ki tudja mi az ok... ezt mi innen neked nem tudjuk megmondani. De ne az "átvernek" oldalról közelits, hanem onnan, hogy van-e valami baj, lehetne-e jobb irányba forditani...
2016. júl. 2. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!