Miért kell anyósban csak a rosszat látni?
Figyelt kérdés
Alàirom,vannak nagyon rossz anyós ugyanúgy mint édesanya.
De itt ahogy olvasható anyós apos kategóriát, nagyon sok kérdésben lattom,hogy a jó anyosban is csak a rosszat keresik.
Mint pl: anyósom jön és neki áll takarítani? Vagy, ha anyós jön telefinaljon előtte,de az édesanya az jöhet mehet időpont nélkül.vagy , anyós be van zsigva hogy unako fog születni? Jönne babazni?? Kórház után edesanyja jöjjön segíteni, anyós ne majd ha már lesz a baba pár hónapos. Soha nem értettem az ilyen kérdést.
2016. júl. 21. 13:39
21/24 anonim válasza:
Sajnos ez valahogy az emberi természethez hozzátartozik... A legjobb ha sosem fogadunk el semmilyen segítséget sem apóstól, sem anyóstól, és megállunk a saját lábunkon. Akkor nem lesz baj.
22/24 anonim válasza:
Nekem kettő anyósom van, igaz az egyiket nem nevezném annak, mert nem a párom anyja és nem ő nevelte. Ez a nőszemély később pottyant be a családba mint én és el is vetette magát apóssal elég gyorsan. Elejétől kezdve tüske volt párom és a húga a szemében engem meg emberszámba se vett, kedveskedhettünk neki fölöslegesen. Mikor terhes lettem családi ebédeken próbált fúrni, undorítóan bánt velem, olyanokat mondott, amit terhes nőnek soha. Eddig álmomban sem gondoltam, hogy él a földön ilyen gonosz ember, aki egy babára sincs tekintettel. Mikor megszületett a lányom eldicsekedett mindenkinek, hogy az ő unokája és úgy gondolta joga van beleszólnia mindenbe, mi buták vagyunk hozzá. Mivel látta, hogy nagy ívből teszek rá, páromra akaszkodott. Sajnos mivel egészségügyis párom el is hitte a hülyeségeit, amiből több konfliktusunk is adódott. Mindig olyankor beszélt mostoha a párommal, mikor én nem voltam ott, volt hogy telefonált neki, hogy ugorjon át, mert fontos közlendője van. Halálra ijesztette páromat azzal, hogy krupszos lesz a gyerek, ő már hallja is hogy szortyog, mert az ágyunkban etetem és rámásznak az atkáink, meg a hormoncsapdák, amik örök életre tönkre teszik a gyerek egészségét. Próbálta rávezetni páromat, hogy rossz anya vagyok, hogy rosszul etetem, rosszul pelenkázom, hogy nem hagyom sírni és elkényeztetem az 1 hónapos babát, mert akkor és annyi cicit adok neki amennyit kér. Többször mondta, hogy hagyjuk rá egy hétre és leszoktatja a cicizésről és a sírásról. Adott rengeteg rossz tanácsot ezek mellett aminek hála rájött az én drága uram, hogy mire megy ki a játék és leépítettük. Azóta nem jár be hozzánk. Soha nem utáltam még senkit, alapjáraton konfliktuskerülő vagyok, na de neki az is baj, hogy csendes vagyok, ebbe is belekötött.
23/24 anonim válasza:
16-os vagyok. Most tudnék még "szépeket " írni az anyósomról.Kiderült,hogy a férjem megcsal.Néhány hetes a kapcsolat,anyósom nem is ismeri a nőt,de felajánlotta,hogy költözzenek hozzá a férjem és a nő,amíg én és a fiunk el nem takarodunk.Biztatta a fiát,hogy ő is elhagyta a vőlegényét annak idején, mert apósom viccesebb volt. Én kisgyerekkel,munka mellett oldottam meg a családunk dolgait,háztartás stb.,esténként a férjemre külön időt szántam,csak fáradtan nem voltam elég vicces.A férjem eldobott volna minket,de a nő a családját (férjét,gyerekét ) választotta.Most én dobom a férjem.Már költözik is anyucihoz.Megérdemlik egymást!
24/24 anonim válasza:
A te kérdésed jutott eszembe, amikor ma ezt a kérdést olvastam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!