Ez nagy kérés lenne?
Gondolom azért lettek lepontozva, mert nem mondták azt, hogy hát persze, költözzön csak oda a srác, milyen jó is lesz az.
Drágám, ha felnőtteset játszotok, akkor viselkedjetek felnőttek módjára, és oldjátok meg a problémákat. Ne az legyen az első gondolatotok, hogyan lehetne másssal a problémát megoldatni.
Bejárni a városhoz tartozó településről a városba nem nevezhető olyan gondnak, amit ne lehetne saját erőből megoldani.
21-es, nézd vissza, épp ellenkezőleg (11-20. közötti hsz-ok)!
Nem hinném, hogy a kérdező pontozott le minket.
Amúgy én nem értek veled egyet, de itt és most semmiképp sem nyomok sem zöldet, sem pirosat rád. Szóval, ha téged is lepontoz valaki, akkor nem én voltam.
De igazatok van, legyen ez a legnagyobb öröme a trollnak a mai napon!
nem ér be az első busszal a munkahelyére?nem tudja megbeszélni velük? én sima diákmunkán voltam és megmondtam,hogy az első busszal nem tudok időben beérni, kb 5 percet késni fogok mindig. megengedték, mivel tudják,hogy nehéz hajnalba beérni oda a tömegközlekedés miatt. szóval ez is egy opció. vagy bicilizés esetleg?
sok más opció van.
amúgy ha csak 1-2 hétről lenne szó,akkor én biztos megengedném. de hosszabb távon esélytelen. és kicsit ettől is tartanék,hogy húzodna az a bizonyos összeköltözés és a végén ott tartanánk,hogy mi tartjuk el a barátodat is.. szóval tényleg csak akkor kérdezd meg,hogyha következő hónapban tényleg elköltöztök.
de én azt mondom, a családi béke kedvéért ne kérdezd, inkább intézze el a párod a bejárást. azt a pár hetet kibírja.
Ez szülőfüggő illetve a barátodtól is függ milyen alkalmazkodóképessége van. Van aki pár nap után kiborul és mégsem megy! Azt kalkulálja bele hogy mi van ha összekerültök és nem megy, akár a szüleiddel akár veled, hogy oldja meg? Valamint később hogy lesz, mindenki ismét hazamegy? Mert velem ez megtörtént hogy hozzám költözött a srác átmenetileg (főbérlő belement 2 hónapra, kicsi lakás volt, fix áron), de nem maradt mert felmondtak neki a próbaidő alatt és megsínylette a kapcsolat, utána vége is lett, mert szerettünk együtt lakni de elköltözésre nem volt utána pénze hogy felesbe menjen a dolog, visszament a régi melóhelyére...
A motor 1-2nap alatt megvan, hétvégén is akár.
Milyen a szüleid anyagi helyzete? Hisz az illető fogyaszt vizet, áramot, megdobja a számlát és ha téged még sikerül eltartani, az nem azt jelenti hogy örülnének egy 4.főnek. Főleg ha van egy rend kialakulva hogy anyukád mennyit főz, mikor. Pl nálunk nincs minden nap friss meleg étel, de van aki nem eszi meg a másnapos kaját. Van szülő aki nem kérne ezért pénzt és van aki igen mert nem teheti meg.
Mekkora a lakás? Milyenek a reggelek/esték? Az én szüleim jámborak, de a reggeli rutinjukat nem lehet megzavarni, korán kelnek, zajos a panelben a reggeli kávéfőzés is, vékonyak a falak.
Maga a helyzet is: magázódnak gondolom, tehát nem fog kérni sem semmit, ő csak vendég és neki kell alkalmazkodnia, vállalnia kell ezt. Én mindig utáltam és pár napig bírtam hogy kerülget valaki, pótkerék érzés és mielőbb megoldást kellett erre keresni.
Szép dolog hogy segíteni akarsz, de egy férfi (hány éves?) legyen tökös és oldja meg. Ne a barátnője szüleihez menjen, intézze el a motort, pár nap alatt kész van. Ha nem akkor busz, van járat, ezt előtte kellett volna mérlegelni hogy vállalható-e, rengetegen járnak be átszállással. Mi van ha nem bírtok egy lakásban meglenni? Van ilyen ismerősöm, szép és jó volt minden, összekerültek és egy hét múlva szakítottak mert kijött az igazi egyéniség.
Megvan-e a bizalom hogy adnak pl kulcsot neki a szüleid vagy tudják hogy nem fog eltűnni semmi? Mint szülő azért bennem felmerülne, hogy pl a legjobb barátnőmnek sincs kulcsa a lakásomhoz,pedig őt régóta ismerem, de a lányom csak fél éve szerelmes az illetőbe... Nálunk a lányomnak 1 évig volt barátja, csak a kódot kapta meg amivel bejutott, szakított vele a lányom mert a fiú megcsalta, persze megbánta a fiú. Amint rájött hogy a lányom eljár itthonról akár buliba akár csak a barátnőivel jött hogy mi van vele, miért nincs itthon és 3hónapig minden héten bejött hogy itthon van-e, ha nem akkor hol van, komolyan várta hogy hazajöjjön vagy nem tudom! "csak bejöttem mert még van idő a vonatomig"... Utána én építettem le mert amikor a lányom elment randira mással 3hónap után akkor becsmérlő megjegyzést tett rá!
Akkor vágjatok bele ha nagyon muszáj és nem lehet megoldani a bejárást, a nem bírja ki az nem válasz! És záros határidővel el is megy, nem válik eltartottá.
Próbálok választ írni, de mindig leáll a rendszer.
Más kérdésekhez meg tudok írni.
Mi van itt?
#16-os, vicc ugye az 5 ezer Ft?
Volt a lányomnak olyan pasija, akit 5 millióért se engedtem volna nálunk éjszakázni.
Arról meg csak nem ír a Kérdező, hogy milyen a srác meg a szülei kapcsolata, ebből arra gondolok, hogy nem lehet valami fényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!