Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós a szexuális életünkbe...

Anyós a szexuális életünkbe is szeret beleszólni. Jogos, hogy a falra mászok tőle?

Figyelt kérdés

A párom édesanyjának semmi szégyenérzete nincs. Teljesen nyugodtan tálalja ki bárkinek a saját szexuális életét. Nekem már ettől is herótom van, amikor elkezdi mesélni,hogy mit és hol csináltak a barátjával.

Na de ott telt be a pohár, hogy az utóbbi hónapokban állandóan szexuális tartalmú megjegyzéseket tesz az én és a fiával kapcsolatban. Olyan is volt,hogy hívott és nem vettük fel egyből, amikor felvettük akkor ő meg egyből beleordított a telefonba,hogy keféltetek mi? Jó volt? Ki volt felül?

Meg volt amikor rákérdezett,hogy alul hogy nézek ki meg a fiának milyen lett a szerszáma mert kiskora óta nem látta..stb.

A párom rá szokott szólni az anyjára, meg mondja neki,hogy fejezze be, meg semmi köze hozzá. De csak nem hagyja abba.

Én elég nyugodt természet vagyok, nem vesztem még össze vele sosem,nem szóltam neki vissza, de már nehezen bírom.

Mit kéne mondani neki ilyenkor? Tényleg konfliktus kerülő voltam eddig, ezért is nem tudom.

És arra is kíváncsi vagyok, hogy szerintetek jogos a kiakadásom? Más családban ez mennyire elfogadott téma? Az én családom nem beszél ilyenekről társaságban és szerintem nem is baj.

Azt még kihagytam,hogy hiába élünk külön, sokáig használta átjáróházként a házunkat.Csak úgy kopogás nélkül berontott a házba majd rögtön a hálóba , amikor pont kettesben voltunk .. Azóta már kulcsra zárjuk a házat, mert képes lenne ezt csinálni.

2016. júl. 1. 12:44
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,főleg a 8#-at.

10# én is örülnék,hogyha ez tényleg kitaláció lenne..

2016. júl. 1. 13:21
 12/30 anonim ***** válasza:
92%

Nem hiszem, h kamu, sajnos elég sok ilyen ember van, aki imád "intimpistáskodni". És ez valamiért az 50-es 60-as korosztályra jellemző - én így tapasztaltam, mielőtt lehurrognátok, h ilyen korú emberek hajlamosak erre a viselkedésre.

Normálisnak nem normális, én nem hiszem, hogy ilyen messzemenőkig ki kéne tárgyalni a szexuális életet pláne nem szülőkkel vagy anyós-apóssal, de még barátnővel se :P

A baj, amit fentebb írt valaki korábban, hogy azt, hogy nem reagáltál, mikor a saját szaftos részleteit ismertette, azt nem úgy értelmezte, hogy tartózkodsz a témától, hanem, h beleegyezel ennek a kitárgyalásába.

Szerintem a fia beszéljen vele erről négyszemközt először, hogy nem vagytok rá vevők, ne csinálja. Ha mégis felhozza, mondd meg te is, h nem akarsz erről beszélni, és válts témát.

2016. júl. 1. 13:26
 13/30 anonim ***** válasza:
97%
Anyósod primitív, nyugodtam helyre rakhatod, ez nem elfogadott viselkedés senkitől. Az szexuális életetekhez senki másnak semmi köze rajtatok kívül.
2016. júl. 1. 13:33
 14/30 anonim válasza:
12%
Nyitott gondolkodású. Mi rossz van ebben? Amíg nem akar beszállni harmadiknak, addig nem akkora gond ez szerintem, amit nem lehetne kezelni..:D
2016. júl. 1. 13:34
 15/30 anonim válasza:
40%
Azt mondjuk nem vitatom, hogy kissé perverz a mami.. Szerintem így kóstolgat titeket, hogy ti mennyire vagytok nyitottak erre a dologra, mármint erre az intimkedésre és kitudja milyen szándékai lennének továbbmenve... de nem akarom az ördögöt festeni.:D
2016. júl. 1. 13:45
 16/30 anonim ***** válasza:
91%
Még jó,hogy fia van,mert a a lányának a párjával is ki kezdene.Ez nem normális viselkedés, valami nagyon nincs rendben ezzel az asszonnyal.En amikor elkezdene ilyesmirõl beszélni,felállnék és kimennék.
2016. júl. 1. 13:46
 17/30 anonim ***** válasza:
89%
Én igencsak szókimondó típus vagyok, szex terén is, de ez nekem is nagyon sok. Kérd meg a párodat, hogy négyszemközt kérje meg az anyját, hogy ne hozzon fel ilyen témákat előttetek, a szexuális életetek csak rád tartozik, az is, hogy éppen milyen fazonú fanszőrzet tetszik nektek, illetve azt sem akarjátok hallgatni, hogy ő kivel és hogyan dug. Ha ennek ellenére is folytatja (nem hinném), akkor a legközelebbi alkalommal, te is erősítsd meg az álláspontotokat, udvariasan is lehet kérni, nyilván majd azt mondja, hogy prűdek vagytok, de ne foglalkozzatok vele. Szerintem le lehet állítani, csak komolyan kell vele beszélni és határozottan.
2016. júl. 1. 13:46
 18/30 anonim ***** válasza:
58%
Egyébként szerintem máshol sem szokás az ilyesmi, én sokat poénkodok a szexszel, de nem így. Nem azt kérdezem, hogy ki milyen pózban csinálta, ez nem is lenne vicces. Csak ha adódik valami szexre utaló helyzet, megjegyzés társaságban, akkor leütöm a labdát és csinálok belőle egy viccet, ami nyilván szexuális tartalmú lesz, de soha nem ilyen direkt módon csinálom, mint az anyós.
2016. júl. 1. 13:50
 19/30 A kérdező kommentje:

Sajnos a párom próbált vele többször is beszélni, de akkor is csak mi lettünk kikiáltva a hülyéknek, mert anyós és párja szerint ez tök normális amit ők csinálnak.

De köszönöm a bíztatást,legközelebb én is elfogom neki mondani a véleményem. És ha nem változik,akkor nem fogom vele tartani a kapcsolatot a kötelező karácsony és szülinapokon kívül.

Igazából attól félek,hogyha egyszer gyerekünk lesz,akkor előtte is fogja ezeket mondani. Persze én sem akarom a saját gyerekem előtt teljes tabunak kezelni a témát, fel fogom világosítani meg beszélgetni vele erről . De nem a saját szexuális tapasztalataimat terveztem ecsetelni majd, meg az övébe is belefolyni majd(ha felnő).Hanem csak általánosságban beszélni róla..Meg úgy gondolom,hogy az még mindig másabb lenne,hogyha a párom otthon élne még gyerekként és beszélne vele az anyja a szexről.De így,hogy már egy párt alkotunk és próbál kérdezgetni ,hogy mit csinálunk eléggé kínos és túlment a határon.

Tényleg szólni kellett volna ,már amikor elkezdte..De nem nagyon mertem akkor mondani semmit, nem hittem,hogy így el fog fajulni.

2016. júl. 1. 13:56
 20/30 anonim ***** válasza:
92%

Nem, nem hiszem hogy normális.

Az én családomban sose téma az ilyesmi, a páromnál annyi volt, hogy egyszer tett megjegyzést az anyja, hogy nem kéne hajnal 4-kor szétbontanunk a házat (nyikorgott az ágy kissé), és ennyi...

Két ember szexuális életébe SENKINEK nincs joga belepofátlankodni, ha csak nem az illető pár kér esetleg véleményt, vagy akar beszélgetni erről, stb... Szülőtől meg pláne elég betegesek az ilyen kérdések.

2016. júl. 1. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!