Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Joguk van beleszólni apóséknak...

Joguk van beleszólni apóséknak abba, hogy megtartom -e a gyereket?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok, de nem akarom megtartani, mivel nem érzem alkalmasnak a helyzetet. A helyzetet nehezíti, hogy senki nem akarja, hogy elvetessem a babát. Szinte az egész család ellene van. Amióta bejelentettem a hírt áll a bál itthon. Apósomék szinte nem is szólnak hozzám. Miért bántanak amikor én szeretem őket? Sokat vitatkozunk az abortusz miatt. Azt is mondták, hogy anyagilag segítenének minket, de nem akarok rájuk terhet rakni, ígyis van elég bajuk.
2014. dec. 17. 17:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
93%

Kíváncsi lennék, hogy minek mondtad el, hogy terhes vagy, ha el akarod vetetni?

Ezzel is elég nagy terhet taktál rájuk. Mi az az élethelyzet, amikor be kell jelenteni a családnak, hogy abortuszra készülsz?

2014. dec. 17. 17:34
 2/27 anonim ***** válasza:
86%

A férjed mit szól hozzá? Az ő véleménye is fontos lenne.

Fontosabb, mint a rokonságé.

2014. dec. 17. 17:37
 3/27 A kérdező kommentje:
Ő sem akarja, hogy elvetessem. Azt mondja az anyagi helyzetet majd megoldjuk. Azt nem veszi figyelembe, hogy én nem szeretem a gyerekeket. De véletlenül besikerült.
2014. dec. 17. 17:40
 4/27 anonim ***** válasza:
59%
Ezt kettőtöknek kell eldönteni, és neked elsősorban.
2014. dec. 17. 17:42
 5/27 anonim ***** válasza:
89%
Huh, hat nem kellett volna elmondani mindenkinek. Nem vagyok amellett, hogy tartsd meg, ha nem akarod, de az elofordulhat, hogy nem bocsajtjak meg neked es a hazassagod is ramehet. Kettotoknek kellett volna eldonteni, mas bevonasa nelkul.
2014. dec. 17. 17:45
 6/27 anonim ***** válasza:
66%

Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz megfelelően, akár több módszert kombinálva. Így kizárod a véletlent, és nem fáj a fejed.

Az, hogy mihez van joguk...az unokájukról van szó, a fiuk gyermekéről. Én se gratulálnék, ha a menyem bejelentené, hogy terhes, de elveteti.

2014. dec. 17. 18:00
 7/27 A kérdező kommentje:
Ha annyira akarják akkor neveljék fel. Nem tudok mást mondani.
2014. dec. 17. 18:02
 8/27 anonim ***** válasza:
25%

"Ha annyira akarják akkor neveljék fel."

Szerintem meg is tennék.

És igen joguk van beleszólni abba, hogy meg akarja valaki ölni az unokájukat.

2014. dec. 17. 18:46
 9/27 anonim ***** válasza:
67%

A párodon és rajtad kívül senkinek semmi köze hozzá és a végső döntés így is csak a tiéd. De valóban nem kellett volna elmondani. Csak fölösleges cirkusz.

A másik dolog meg, eddig is tudta a párod, hogy nem akarsz gyereket? Mert ha nem, az nagyon gerinctelen dolog. Én se akarok gyereket, de ezt már az elején tisztáztam a párommal.

2014. dec. 17. 19:05
 10/27 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, természetesen döntési joga nincs senkinek rajtad kívül, a véleményüket azonban elmondhatják - a párod mindenképp, és hát az elvi nagyszülők is, ha már egyszer valahogy a tudomásukra jutott... érted, neked jogod van a döntéshez, a párodnak a döntésbe való beleszóláshoz, anyóséknak meg a saját véleményükhöz - ez kb így fest.
2014. dec. 17. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!