Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Joguk van beleszólni apóséknak...

Joguk van beleszólni apóséknak abba, hogy megtartom -e a gyereket?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok, de nem akarom megtartani, mivel nem érzem alkalmasnak a helyzetet. A helyzetet nehezíti, hogy senki nem akarja, hogy elvetessem a babát. Szinte az egész család ellene van. Amióta bejelentettem a hírt áll a bál itthon. Apósomék szinte nem is szólnak hozzám. Miért bántanak amikor én szeretem őket? Sokat vitatkozunk az abortusz miatt. Azt is mondták, hogy anyagilag segítenének minket, de nem akarok rájuk terhet rakni, ígyis van elég bajuk.
2014. dec. 17. 17:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
57%

"ismerősöm rendesen szedte a fogamzásgátlót és mégis becsúszott neki,nőgyógyász is mondta, hogy ez ritka,de azért előfordulhat"

Ezen az oldalon hetente kb tíz emberrel fordul elő. Nem érdekes?

2014. dec. 18. 12:51
 22/27 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem te írtad ki ezt a kérdést is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Az a gyanúm, hogy te egyáltalán nem szeretnél anya lenni. Amivel nincs is semmi baj, de akkor én a helyedben véget vetnék a kapcsolatomnak, mert nem egyezik a tervünk a jövőre nézve. Mindkettőtöknek jár a boldogság, de egy olyan ember mellett, akivel egyeznek a terveink.

Bár már nem sokat érnek a válaszaink, mert lehet már túl is vagy az abortuszon (a másik kérdésben azt írtad, pénteken lesz)

Mindenesetre én megnyugvást kívánok neked, és hogy fel tudd dolgozni a történteket! Valamint hogy mindannyiótok számára jó döntést hozz!

2014. dec. 19. 11:19
 23/27 anonim ***** válasza:
73%
engem is kérdeznek mikor lesz a baba,én meg erre válaszolom,majd idővel lesz(mégsem árultam el,hogy spirál van bennem szóval 3 évig ne is számítsanak rá) buta dolog volt beavatni ebbe őket és most szenvedhetsz a döntésedért, amiért nem tudtad titokban tartani a dolgot.
2014. dec. 23. 10:48
 24/27 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek! Anyósodk a véleményüket elmondhatják, de a döntést Úgyis te/ti hozzátok meg. Egyet engedj megjegyeznem (anyaként): Egy ismerősöm 17 évesen csinált gyereket egy jól sikerült házibuliban. A lány kimaradt egy évet a suliban és megszülte a kislányt. A fiú Szülei nevelik a születése óta, sőt ami a legdurvább, mindenki úgy tudja a kislány az ő gyerekük. Én is több, mint 10 év múlva tudtam meg, h a kislány nem a srác kishúga, hanem a lánya...! A lényeg, van egy egészséges, gyönyörű, értelmes kislány, aki azóta már kamasz és milyen kevés lenne a világ Nélküle! Ha komolyan gondolják neveljék fel ők a gyereket. Le is lehet papírozni. Másik közeli ismerősöm egy éjszakás kalandból lett terhes. Megtartotta, igaz azóta az apukával mar nincsenek együtt, de akkor is van egy édes kisfia, és ez mindennél többet ér.
2014. dec. 23. 20:22
 25/27 anonim ***** válasza:
55%
Anyósomat is a nagyszülei nevelték fel, a Szülei külföldön éltek. Évek teltek el ugy, hogy nem is talalkoztak. Megis szereto családban nott fel, a nagyanyja az anyja helyett is anyja volt. Van ilyen,komolyan! Gondold meg! Persze csak ha a nagyszülők is benne lennének!
2014. dec. 23. 20:24
 26/27 anonim ***** válasza:
37%
Utolso 2 ugyanaz voltam. 😊
2014. dec. 23. 20:25
 27/27 Lebannen válasza:
16%
Olyan nincs,hogy egy gyerek csak úgy besikerül. Mostantól kezdve az a test már nem csak a tiéd, hanem osztozol rajta egy másik emberrel. Az abortusszal nem csak egy ember lehetséges jövőjét veszed el, hanem megfosztod magad egy csodálatos dologtól.
2014. dec. 25. 02:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!