Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom szexuális dolgokat...

Anyósom szexuális dolgokat mond a 4 hónaposunkról. Reagálni kell valahogy rá?

Figyelt kérdés

Nagyon kínos ez a téma, nem merem ismerősökkel megbeszélni.:/

Anyósom, azt hiszem, demenciával kezd küzdeni. Tudom, hogy ez a tabuk megdőlésével jár, és ezért beszél a szexről. Ő nagyon prűd volt egyébként, szégyellt volna ilyesmiket mondani régebben. 73 éves, a fiunk a 6. unokája.

Anyósom a babánkról úgy beszél pár hete, hogy "nézzétek, de szexi, ahogy mosolyog", "felhúzkodja a pólóját, mint aki szexre készül", "jaj, nézzétek a kis kukacát, a <másik unokája neve> kukaca is ilyen nagy volt". Nem is tudtam, hogy anyósom használja a szexi szót egyáltalán.

Sosem hagyjuk vele (nem csak emiatt, hanem mert gyenge tartani), így nem attól félek, hogy bántani fogja. Csak attól félek, hogy mi lesz, ha majd 2 évesen a gyerek érti, amit a nagyi mond, mi lesz akkor? Mit tegyek? Mi egyelőre csúnyán nézünk rá, a férjem rászól minden alkalommal.

Valahogy nevetségesnek éreznék egy nálam 45 évvel idősebb nővel elbeszélgetni arról, mit szabad mondani és mit nem.

2016. jún. 28. 14:50
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
15%
30-as: ez esetben a te számodra, a válaszom második fele érdekes. Bár nem tudom feleslegesen minek kötekedni. Nem szoktam egyébként senkit fél szavas leírásokból megítélni, pedig a gyk-n ez nagy divat, de itt már annyiszor elhangzott a kérdezö részéről, hogy ő rosszul van a beszólásoktól, hogy jogos a kérdés, miért zavarja ennyire és miért nem állítja le.
2016. jún. 29. 13:39
 32/33 A kérdező kommentje:
31:nem szoktál, de velem mégis kivételt tettél.megtisztelsz! Nem magyarázkodom, ha úgy van, ahogy mondod (nyilván úgy van, hisz te magad mondod), akkor annak amúgy semmi köze a kérdésemhez.
2016. júl. 1. 18:05
 33/33 anonim ***** válasza:
Szerintetek ez komolyan nem gáz? Nem vagyok prűd, mi is szoktunk azzal viccelődni, hogy nagy csajozós lesz a gyerek, meg milyen helyes, vagy lecsapja a csajt valaki kezéről. De ez.....mint aki szexre készül....azért ez durva.
2016. júl. 25. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!