Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom szexuális dolgokat...

Anyósom szexuális dolgokat mond a 4 hónaposunkról. Reagálni kell valahogy rá?

Figyelt kérdés

Nagyon kínos ez a téma, nem merem ismerősökkel megbeszélni.:/

Anyósom, azt hiszem, demenciával kezd küzdeni. Tudom, hogy ez a tabuk megdőlésével jár, és ezért beszél a szexről. Ő nagyon prűd volt egyébként, szégyellt volna ilyesmiket mondani régebben. 73 éves, a fiunk a 6. unokája.

Anyósom a babánkról úgy beszél pár hete, hogy "nézzétek, de szexi, ahogy mosolyog", "felhúzkodja a pólóját, mint aki szexre készül", "jaj, nézzétek a kis kukacát, a <másik unokája neve> kukaca is ilyen nagy volt". Nem is tudtam, hogy anyósom használja a szexi szót egyáltalán.

Sosem hagyjuk vele (nem csak emiatt, hanem mert gyenge tartani), így nem attól félek, hogy bántani fogja. Csak attól félek, hogy mi lesz, ha majd 2 évesen a gyerek érti, amit a nagyi mond, mi lesz akkor? Mit tegyek? Mi egyelőre csúnyán nézünk rá, a férjem rászól minden alkalommal.

Valahogy nevetségesnek éreznék egy nálam 45 évvel idősebb nővel elbeszélgetni arról, mit szabad mondani és mit nem.

2016. jún. 28. 14:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
84%
Ez most komoly, hogy valaki szerint ilyen megjegyzéseket tenni egy babára normális?
2016. jún. 28. 21:22
 22/33 anonim ***** válasza:
80%

Szia!!!

Szerintem nagyon is normálisan reagáltok erre, a kissé furcsa viselkedésre. Nem értem, hogy akik itt kommentelnek és pártolják a mama viselkedését mégis mit gondolnak a szexualitásról????

Annak is eljön az ideje, ezt értem. De az abszolút nem normális, hogy ,amikor egy négy hónapos bab játszik a pólójával és felhúzogatja, akkor erről a mamának a szex jut az eszébe. Erről még egy tesztoszterontól szétrobbanó kamasz fiúnak sem a szex jut az eszébe. Normál esetben. Mert aberráltak vannak és sajnos én tudok olyan esetről, amikor egy fiatal férfi a nővére csecsemő gyermekének a nemi szervéhez tette a szerszámot, amikor az anyuka nem volt a szobában.

Az sem igaz, hogy ha még nem tud beszélni vagy nem érti még, legalábbis szerintünk, hogy a gyermek nem érzékeli ezt a furcsaságot.!!!! Pontosan lereagálnak mindent, azt is ami természetes és azt is ami abnormális. A szex természetes, de ebben a formában semmi képen nem. Én nem hagynám a babát vele egyedül!!

Egy négy gyermekes,szexuálisan aktív anyuka

2016. jún. 28. 21:24
 23/33 anonim ***** válasza:
14%
22 ha valakinek megváltozik a viselkedése az valóban nagyon furcsa és utalhat betegségre, a pólós beszólás nekem kicsit fura, de gondolom olyan helyzet volt, amibe ez belepasszolt. De az hogy szexin néz, abban nincsen semmi, csecsemők is tudnak szexi, kacsintós fejet vágni, a pénisz méretével pedig mi is viccelődtünk már pozitív értelemben, sőt barátunk gyerekénél én jegyeztem meg, hogy milyen nagy azokhoz képest, amiket eddig láttam (csecsemőkről van szó), nincs ebben semmi extra, ettől még nem fogom megerőszakolni hidd el. Anyuka is tök jól vette a lapot. Mindenkinek mások a határai, de azért annyira érdemes nyitni mások felé, hogy ne nézzünk be teljesen dolgokat. Én nyilván lazább vagyok, sokszor mondok obszcénebb poént, de ez nem betegség és nem is bűn.
2016. jún. 28. 21:33
 24/33 anonim ***** válasza:
59%
Mi volt sértő a nagypapás válaszomban? Ha a nagyfater vagy apa mondana ilyet a kislányának, máshogy állna a szátok.
2016. jún. 28. 21:50
 25/33 anonim ***** válasza:
81%

"csecsemők is tudnak szexi, kacsintós fejet vágni"

a kacsintós fejükről nekem leginkább az jut eszembe, hogy "csibészes", nem az, hogy szexi, pedig nekem elég disznó fantáziám van, ha felnőttekről van szó...

2016. jún. 29. 02:29
 26/33 anonim ***** válasza:
33%

25 valószínűleg általában én sem a szexi szót használom egy csecsemő esetében, de most már elkezdtem emlékezni egy konkrét esetre, amikor az 1 évesnél kicsit idösebb rokongyerek bejött a szobába ahol éppen öltöztem, megsimogatta a lábamat, majd az ágyra vetette magát és kérdöen rám nézett, az egyébként mélyen vallásos anyuka sem tudta másként értelmezni a jelenetet, mint úgy, hogy a fia viselkedése most éppen szexi és ő is jót nevetett rajta.

Egy szó, mint száz, ha az anyós egyfolytában ilyen poénokat nyom, főleg, hogy előtte sosem mondott ilyet, akkor dokihoz kellene vinni. Egy pár hónapos csecsemő pedig mit sem ért ezekből, úgyhogy kicsit feleslegesnek gondolom ekkora ügyet csinálni ebből.

2016. jún. 29. 08:09
 27/33 A kérdező kommentje:
26: igen, akkor majd a 2,3,6,7 éves fog érteni. Most meg minket zavar ez a dolog, nem a gyereket. Liftezik a gyomrom az egésztől, fujj.
2016. jún. 29. 08:45
 28/33 anonim ***** válasza:
14%

Hát kérdező, nagyon furcsa, hogy téged ez ilyen mértékben zavar, talán ezzel sem ártana foglalkozni, hogy maga a szexualitás, vagy az azzal való viccelődés miért zavar téged ennyire. Más esetekben (amikor nincs csecsemő a közelben) sem tudom elképzelni, hogy tudnál beszélni a szexről.

Viszont mivel ennyire zavar benneteket, csak azt tudom tanácsolni, hogy beszéljetek az anyóssal, nem szeretnétek szexuális jellegű poénokat hallani. Innentől kezdve az is kiderülhet, hogy beteg-e, üert ha beteg, akkor ezt nem fogja tudni betartani.

2016. jún. 29. 09:16
 29/33 anonim ***** válasza:
87%
Hát én abszolút nyitott vagyok szex témában, de szerintem is gusztustalan ilyeneket mondani egy babára.
2016. jún. 29. 12:51
 30/33 anonim ***** válasza:
83%
28-as, ez nem egy sorozat, ahol el kell képzelni, milyen karakter a kérdező.
2016. jún. 29. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!