Ti elfogadnátok anyóséktól egy komplett házat, új berendezéssel egy kb.3 hónapos kapcsolat után? Összeköltözés előtt állunk.
Egy kertes, családi házról van szó, ami nemrég lett felújítva. Bútorok, berendezések nincsenek benne azt is ajándékba kapnánk. Még egy állást is felajánlottak a kisboltjukban.
Én nem akarok ennyi mindent elfogadni mert félek hogy idővel felhánytorgatnák. Esetleg jogot éreznének ezáltal arra, hogy mindenbe beleszóljanak. Ti mit gondoltok? Esetleg valakinek valami tapasztalata e téren?
29/N, és 31/F
Szeretnének unokát ez tény, de eddig nem jött össze van páromnak egy nővére, de neki sincs gyereke bár ő nem is akar.
De épp ettől félek mert én szeretnék IDŐVEL! egy babát, de ettől tartok hogy majd akkor pl mindig ott lógnának hisz tőlük van a ház meg minden... az az igazság hogy ezzel az egésszel kapcsolatban inkább csak fenntartásaim vannak.
Legközelebb tedd fel helyesem a kérdést, mert így baromság.
A helyzet adott: Van egy barátod, akivel terveztek összeköltözni. A kérdés az hogy költözz-e hozzá? Ha jó a viszony, akkor igen, ha nem akkor ne tedd. Semmi köze ahhoz amit írtál. 1. nem anyós. 2. nem a tiéd.
29 éves vagy nem 16?
3 hónap után még nem anyós még após, az csak az esküvő után lesz.
Nem kérném a nevemre, de beköltöznék.
nem értem. Mivel talán együtt maradtok az új pasiddal, és idővel családot alapítotok, ezért a szülei ne adjanak neki házat, mert az éppen aktuális barátnőjét frusztrálja a dolog?
Ez nagyon kifacsart.
Az meg, hogy az anyös, após mennyire szól bele valakinek az életébe az csak a gyerekük hozzáállásán múlik.
Idővel rájössz, hogy a párod elrágta e már a köldókzsinort, avagy nem.
Utóbbi esetben tök mindegy mennyire támogatják a szülők, mindig belefolynak majd az életetekbe.
Nyilván a párod elfogadja a saját szüleitől a házat. Neked ebbe sok beleszólásod nincs. Az állást elfogadnák ha épp munkanélküli lennék és esély se lenne másik állásra. De szerintem keresgélnek közben mást.
Amúgy az én férjem is kapott egy lakást, nem volt soha gyorsétteremben gond belőle. Soha nem hanytorgatták fel és ha átakarnak jönni akkor i
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!