Ti elfogadnátok anyóséktól egy komplett házat, új berendezéssel egy kb.3 hónapos kapcsolat után? Összeköltözés előtt állunk.
Egy kertes, családi házról van szó, ami nemrég lett felújítva. Bútorok, berendezések nincsenek benne azt is ajándékba kapnánk. Még egy állást is felajánlottak a kisboltjukban.
Én nem akarok ennyi mindent elfogadni mert félek hogy idővel felhánytorgatnák. Esetleg jogot éreznének ezáltal arra, hogy mindenbe beleszóljanak. Ti mit gondoltok? Esetleg valakinek valami tapasztalata e téren?
29/N, és 31/F
A saját nevemre semmiképp, de beköltöznék. A rezsit természetesen közösen fizetnénk. Aztán ha beleszólnak, lehet költözni.
Az állást csak akkor fogadnám el, ha nagyon rászorulnék.
nyilván 3 hónapos kapcsolat után nem a te nevedre íratják.
de persze,odaköltöznék,hogyha a párom szerint jó ötlet.ő jobban ismeri a szüleiket. szerintem nincs azzal baj,hogyha a szülők házat vesznek a gyerekeknek. a probléma ott van,hogyha utána úgy érzik,hogy ezzel joguk van mindenbe beleszólni és éreztetni,hogy tőlük van a ház stb.. az bunkóság,olyan ajándék nekem nem kéne. de ha teljesen jó indulatból vették a barátodnak, akkor nincs vele gond. de mondom, feltételezem csak,hogy 3 hónap után nem akarják a nevedre íratni. elég érdekes is lenne.
Miért ne vehetnének házat a fiúknak???
Nem a tiéd lesz. De abban sincs semmi, ha te meg a barátodhoz költözöl.
Ha van más lehetőség munkára, akkor biztosan nem dolgoznék náluk. Nem jó keverni a munkát és a magánéletet.
Tudod mi jutott egyből eszembe, mindenféle rosszindulat nélkül? Hogy a pasi mellett annyira nem maradtak meg eddig a nők, hogy most, hogy végre van egy 3 hónapos kapcsolata, valamivel meg akarnak tartani a szülők. Ezért gyorsan vesznek egy házat a gyereküknek, hátha bejön.
De ne legyen igazam, csak átfutott ez a gondolat a fejemben.
Most nem éltek együtt a férjeddel vagy csak leendő anyós?
A nevemre is íratja! Persze. Felőlem az egész vagyonát is.
Én 3 hónap után össze se költöznék, de ha ilyen hülye az anyja akkor persze, akármikor. Mellette szétcsalnám. Aki hülye...
Én is rosszul érezném magamat egy ilyen esetben.
Én is úgy gondolom, hogy idővel feljöhetne bizonyos szituációkban ez a kegy, jóakarat, pártfogás.
Természetesen érthető lenne a másik álláspont is, hiszen lehet már unokákat akarnak, vagy szeretnék, ha elkezdődne egy nagy betűs élet a gyermeküknek. Így lehet egy kicsit túlzó-kétségbe esett lépéseket tesznek, ami pl itt megnyilvánul.
Persze felfoghatnám úgy is, hogy annyira megbíznak bennem, és annyira szimpatikus vagyok nekik, hogy már egy 3 hónapos kapcsolat után is eltudják képzelni azt, hogy szorosabbra fűzzem a gyermekükkel a kapcsolatot, azaz ez egy nagy elismerés a részemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!